Daniela Crudu, ipostază de infarct pe Instagram! Bruneta s-a fotografiat în lenjerie intimă și…

Publicat: 15/09/2020 | 15:26

Daniela Crudu, ipostază de infarct pe Instagram! Bruneta s-a fotografiat în lenjerie intimă, iar fanii au înroșit butonul de like.

Fără doar și poate, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Înzestrată de la Mama Natură cu forme demențiale, dar ajutată și de câțiva medici esteticieni… bruneta își cunoaște atuurile!

Daniela Crudu nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare, spre deliciul fanilor. În ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram, vedeta apare în lenjerie intimă. Ce bust generos, ce posterior, ce picioare… ce să mai! Internetul a luat-o razna! (CITEȘTE ȘI: FOSTA CONCURENTĂ DE LA ASIA EXPRESS A NĂSCUT DUPĂ 12 ORE DE TRAVALIU. PRIMELE IMAGINI CU BEBELUȘUL: “DECI TU AI…”)

Daniela Crudu, ipostază de infarct pe Instagram

Daniela Crudu, relație toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

La începutul lunii februarie, însă, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.