Daniela Crudu s-a pozat într-un cimitir în costum de baie și pe tocuri: “Ce poziție obraznică”

Publicat: 12/07/2018 | 10:20

Face ce face și stârnește discuții aprinse, uneori chiar acide! De data aceasta, Daniela Crudu parcă s-a întrecut pe sine! Fosta asistentă TV s-a lăsat fotografiată într-un cimitir în timp ce purta un costum de baie și sandale cu toc. Mulți au complimentat-o și s-au amuzat alături de ea, după ce le-a mărturisit cum a ajuns în acel loc, însă, au fost și câțiva care au criticat-o. Alții însă, s-au îngrijorat când i-au văzut vânătăile de pe corp.

Citește și: Cruduța și-a devalizat ”sponsorul” la Barcelona! Pungi de cumpărături, hotel de fițe și…

Daniela Crudu, pe jumătate dezbrăcată într-un cimitir

În vârstă de 29 de ani, Daniela Crudu a filmat vara aceasta pentru un nou show moderat de Nea Mărin. La un moment dat, în timpul înregistrărilor, îndrăgitul artist a făcut o glumă cu fosta asistentă TV și i-a spus că o duce într-un loc, unde toată lumea e moartă după ea. Acesta a dus-o într-un cimitir, iar vedeta “nu a ratat” oportunitatea de a imortaliza momentul, deși, nu avea o ținută decentă.

Citește și: Daniela Crudu a ajuns spital! Ce a pățit fosta asistentă tv: “Uau, cât sânge!“

“Nea Mărin a zis că mă duce într-un loc unde toți sunt morți după mine😂 Să mă crucesc, nu alta! 😂 hahahhahhahah”, a scris Daniela Crudu pe pagina ei de Instagram.

Daniela Crudu, cu vânătăi pe un picior

Deși un fan a întrebat-o cum s-a ales cu vânătăile de pe piciorul drept, care se văd în imaginea făcută publică, ea nu a răspuns. Cel mai probabil, vedeta le-a căpătat în timpul filmărilor pentru noua emisiune în care apare.

“De ce ești lovită pe picioare??”, “Da’ de ce îl lași să dea în tine? Gen… nu mi se pare ok…”, “Și ce poziție obraznică 🙈🙈🙈”, “Păi și tu ai vrut să-i învii cu ținuta asta???!!😂😂😂😘😘😘Ești preferata mea!!!♥😘”, “Emisiunea este mult mai frumoasă când ești tu la show-ul lui Nea Marin 😚😚… Aoleu, ce nebună ești 😂😂” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fanii brunetei.

Citește și: Daniela Crudu, surprinsă în timp ce mima o partidă de sex fierbinte: “Exact în poziția în care îți place”

Emisiunea “Poftiți la Nea Mărin” în care vor apărea mai mulți artiști printre care se numără: Daniela Crudu și Liviu Vârciu a început deja. Înainte de a rula pe micile ecrane, focoasa brunetă “a scos de la naftalină” o poză pe care a făcut-o în 2014 când l-a cunoscut prima dată pe celebrul Nea Mărin.

“O poza de acum 4 ani… prima mea întalnire cu @neamarinofficial a fost memorabila! 8 iulie marea premiera la @antena1official 😍 @nicoletaluciuofficial”, a scris Daniela Crudu în dreptul imaginii de mai jos.

Daniela Crudu a împlinit 29 de ani pe 14 iunie 2018. Sursa foto: Instagram

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV anul trecut

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. Vara trecută, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la „Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Anisia Gafton, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei. Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără emisiunea „Asia Express”.

Citește și...