Daniela Crudu și Chef Cătălin Scărlătescu, surprinși în ipostaze tandre! Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 11/04/2019 | 20:38

Daniela Crudu și Chef Cătălin Scărlătescu, surprinși în ipostaze tandre! Toată lumea a rămas mască când a văzut fotografia cu cei doi.

Ana Maria Crudu a participat la preselecțiile pentru noul sezon „Chefi la Cuțite”, iar sora ei a venit să o susțină! Daniela Crudu și-a făcut apariția într-o rochie albă care l-a năucit de cap pe Chef Cătălin Scărlătescu. Bruneta a optat pentru o ținută transparentă în partea de sus, care i-a pus în evidență noul bust generos. (CITEȘTE ȘI: NU ESTE BANC! CE STUDII ARE DANIELA CRUDU)

Ei bine, marea întâlnire dintre Cătălin Scărlătescu și Daniela Crudu s-a lăsat cu îmbrățișări pătimașe și priviri cu subînțeles. Bineînșeles, momentul a fost imortalizat, spre deliciul tuturor.

Daniela Crudu și Chef Cătălin Scărlătescu, îmbrățișări pătimașe

Cătălin Scărlătescu vrea să devină tătic

De puține ori vorbește despre viața intimă, însă are o dorință, care nu poate fi ținută secret. Cătălin Scărlătescu își dorește foarte tare un copil și este convins că anul acesta se va concretiza acest lucru. Dacă este sau nu pregătit să devină tătic, ei bine, a mărturisit însuși Chef Cătălin Scărlătescu. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE ÎNSURĂTOARE: ”NOROCUL MEU ESTE CĂ…”)

„Sunt un tip simplu, simplu e bun și nu se demodează. Pentru mine nu e greu, televiziunea nu m-a cocoțat, nu merg pe stradă nu știu cum. Eu îmi permit tot felul de chestii de mic, datorită faptului că am muncit ca un nebun, am câștigat bani mulți din bucătărie. Când m-am întors în România aveam un salariu consistent. Nu pot să-mi permit să-mi iau o barcă, poate peste 12-15 ani de muncă o să-mi iau ceva micuț. 

Dacă barca e mare, încap mai multe femei. Ba da, și copii. O să apară și ai mei, dacă tot vă doriți așa tare. E clar că la un moment dat dacă se va întâmpla, eu o să fiu plecat. Nu m-aș vedea tată 100%, poate din ală cu normă mică. Dacă începe un copil să tușească mă ia panica”, a mărturisit Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și...