Daria Radionova, mesaj vulgar pentru Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi s-a împăcat din nou cu ea | FOTO

Publicat: 05/09/2020 | 10:21

Se reaprinde scandalul între Daria Radionova și Bianca Drăgușanu! Voluptoasa rusoaică a transmis un mesaj vulgar pe o rețea de socializare, iar destinatara ar fi, de fapt, românca sexy, au dezvăluit surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO). Mai mult, cele două femei care l-au împărțit pe Alex Bodi se întrec în ținutele vestimentare care sunt create în atelierele pe care le dețin.

Descoperă și: Dovada că Alex Bodi s-a întors la rusoaică, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Avem imaginile care l-au “demascat”

Daria Radionova, mesaj vulgar pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a despărțit de Alex Bodi

După discuții lungi și aprinse, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate în viața… de data aceasta definitiv, iar hotărârea au luat-o chiar în ziua în care ar fi împlinit doi ani de când și-au început povestea de dragoste tumultoasă. La scurt timp după ce s-a aflat despe despărțirea lor, Daria Radionova a urcat pe Instagram Stories imaginea din stânga colajului în care puteți vedea că face un gest obscen și a scris mesajul: “KARMA (n.r.: destin sau suma consecințelor etice ale acțiunilor bune sau rele ale unei persoane care determină avatariile reîncarnărilor – lege universală în virtutea căreia soarta oamenilor ar fi determinată de acțiunile lor din încărnările anterioare )”.

Nu rata: Cum l-a umilit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi astăzi, după ce aseară a anunțat că s-au despărțit definitiv

Daria Radionova, gest vulgar pe social media la scurt timp după ce Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Drăgușanu © Instagram Stories / Instagram
Daria Radionova, gest vulgar pe social media la scurt timp după ce Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Drăgușanu © Instagram Stories / Instagram

Descoperă și: Alex Bodi, reacție bulversantă după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit: “Când cineva încearcă să…”

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, în prezent, Daria Radionova se află în Marea Britanie unde deține două afaceri, iar Alex Bodi se află încă în Franța – ieri, controversatul afacerist s-a relaxat la Anao Plage, o locație splendidă situată între Nisa și Monaco și unde a fost în urmă cu câteva zile împreună cu Bianca Drăgușanu. În plus, fosta prezentatoare de la Kanal D a anunțat azi-noapte că pleacă din România spre o destinație cu mult, mult soare. Rămâne de văzut dacă va merge în același loc în care se află fostul ei soț.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, în cele mai sexy poziții pe plajă, în timp ce Alex Bodi o ținea în brațe pe…