De ce afecțiune secretă suferea Cristina Țopescu. A fost la un pas de moarte din cauza asta

Publicat: 14/01/2020 | 09:51

Cristina Țopescu s-a confruntat, de-a lungul vieții, cu atacurile de panică. Acestea nu i-au dat deloc pace nici pe finalul vieții. Recent, în cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a vorbit despre afecțiunea secretă de care suferea și din cauza căreia a fost la un pas de moarte.

Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată”, a mărturisit Cristina Țopescu.

(VEZI ȘI: UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ CRISTINA ȚOPESCU? SE VA ODIHNI LÂNGĂ TATĂL EI, CRISTIAN ȚOPESCU)

Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția”, a mai povestit ea.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Partidului Comunist, după ce a fost de părere, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători români ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

(VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI FRATELE EI, CRISTI, CÂND A ÎNCERCAT SĂ O AJUTE)

După absolvirea Facultății de Limbi străine, Secția engleză-italiană, Cristina a dat meditații, a fost corector la „Contemporanul” și a început să scrie în revista „Cinema”. S-a apucat să traducă filme care circulau pe casete video. În 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de știri la Prima TV.

Citește și...