Președintele Academiei Române: ”România, o enclavă de latinitate la porțile Orientului”
Home » Vedete » Decizie de ultima oră în divorţul lui Laurenţiu Reghecampf de Anamaria Prodan! Ce pensie alimentară îi va plăti

Decizie de ultima oră în divorţul lui Laurenţiu Reghecampf de Anamaria Prodan! Ce pensie alimentară îi va plăti

De: Eliza Popescu 19/11/2022 | 16:22
Decizie de ultima oră în divorţul lui Laurenţiu Reghecampf de Anamaria Prodan! Ce pensie alimentară îi va plăti
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, doi părinți fericiți (Foto: Instagram)

Instanța a transmis minuta divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa parteneră. Cererea de desfacere a căsătoriei a fost admisă. Iată ce a transmis Judecătoria Buftea astăzi, 19 noiembrie 2022.

Sunt vești bune pentru Laurențiu Reghecampf. (47 de ani). Tehnicianul echipei Neftchi Baku a aflat, în data de 19 noiembrie, faptul că instanța i-a admis cererea de divorț, dispunând desfacerea actului de căsătorie din culpă comună.

”Admite în parte cererea reclamantului, Reghecampf Laurenţiu Aurelian, formulată în contradictoriu cu pârâta Reghecampf Anamaria-Ionela. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâta reclamantă, Reghecampf Anamaria-Ionela, în contradictoriu cu reclamantul pârât, Reghecampf Laurenţiu Aurelian. Desface căsătoria încheiată la data de 14.06.2008 Clark SUA şi înregistrata sub nr. … în Registrul Stării Civile al Municipiului Bucureşti Sector 2, din culpa comună a soţilor”, se arată în prima parte a deciziei instanței.

Vezi și CE A RĂSPUNS LAURENȚIU REGHECAMPF DUPĂ CE A FOST ÎNTREBAT DACĂ REVINE LA FCSB. ANTRENORUL A DAT, ÎN SFÂRȘIT, CĂRȚILE PE FAȚĂ!

Laurențiu Reghecampf va plăti pensie alimentară

De asemenea, Laurențiu Reghecampf va trebui să plătească o pensie alimentară lunară ce reprezintă o cotă de 1/6 din venitul net. Cu alte cuvinte, tehnicianul echipei Neftchi Baku trebuie să plătească în jur de 1.600 de euro, lunar, o sumă mult mai mică decât cea care a fost stipulată în ordonanța preşedinţială (suma de 2.000 de euro) sau cea care a fost stabilită la Fond (suma de 7.000 de euro).

”Încuviinţează pârâtei reclamante să păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei, acela de „Reghecampf „. Stabileşte locuinţa minorului RLA, la mama. Autoritatea părintească faţă de minorul RLA se va exercita în comun de ambii părinţi. Obligă ambii părinţi să ofere întreţinere minorului, după cum urmează: mama, prin întreţinerea în natură, constând în asigurarea celor necesare traiului precum şi a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională, iar tatăl este obligat la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cota 1/6 din venitul său net, începând cu data 07.02.2022 şi până la împlinirea de către minor a vârstei de 18 ani ori până la intervenirea unei alte cauze de modificare sau încetare a obligaţiei de plată a pensiei”, se mai arată în decizie.

De asemenea, instanța a transmis și modul în care Laurențiu Reghecampf va putea lua contact cu fiul său minor.

”Încuviinţează reclamantului pârât să aibă legături personale şi contacte directe cu minorul RLA, prin purtarea de discuţii telefonice zilnice şi găzduirea minorului în locuinţa tatălui, astfel:

– În al doilea şi al patrulea weekend din fiecare lună, de vineri, ora 16:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.

– În vacanţa sărbătorilor Pascale catolice în fiecare an în care nu se suprapun cu sărbătorile pascale ortodoxe, minorul va petrece o săptămână alături de tată, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei. În situaţia în care sărbătorile Pascale ortodoxe şi catolice sunt în aceeaşi perioadă a anului, minorul va petrece o săptămână alături de tată în anii pari, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari la mamă.

– Minorul va petrece o săptămână de Crăciun, din data de 23.12, ora 14:00, până în data de 30.12., ora 20:00, în anii impari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii pari cu mama.

– Minorul va petrece o săptămână de Anul Nou, din data de 30.12., începând cu ora 10:00, până la data de 06.01., ora 20:00, în anii pari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari cu mama.

– Minorul va petrece zilele de naştere alături de mamă sau alături de tată, în funcţie de dorinţa minorului, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, ora 20:00, la domiciliul mamei, iar daca minorul doreşte poate petrece alături de tată şi ulterior zilei de naştere, o zi.

– În perioada vacanţei de vară, anual, în perioada 01.07, ora 10:00, până la data de 31.07, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.

– Ori de câte ori în afara programului stabilit şi când programul şcolar/extraşcolar permite, tatăl poate vizita minorul sau se poate întâlni cu acesta, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul zilei, dar nu mai târziu de ora 20:00.

Citește și CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LAURENȚIU REGHECAMPF DUPĂ BĂTAIA CU ANAMARIA PRODAN. ȘEFII LUI NEFTCHI BAKU L-AU ANUNȚAT CE AU DECIS. „CONDUCEREA…” | GALERIE FOTO

În temeiul art.928 alin.4 C.pr.civ., prezenta hotărâre se va comunica, din oficiu, după rămânerea definitivă, Serviciului public comunitar de evidență a persoanelor unde a fost înregistrată căsătoria şi Registrului Național al regimurilor matrimoniale. Admite în parte cererea reclamantului- pârât şi obligă pârâta-reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în favoarea reclamantului – pârât, în cuantum de 6.000 lei. Ia act că pârâta- reclamantă îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli judiciare pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată azi, 18.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se mai arată în decizia instanței.

Sursă foto: Instagram

Urmărește Cancan.ro pe Google News
  • A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București
  • Activează în presa online de mai bine de 5 ani
  • Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Patrick Mouratoglou nu s-a mai putut abține! Ce i-a răspuns unei românce care l-a acuzat de dezinteres în cazul Simona Halep: „Am făcut-o de atâtea ori!” FOTO
Patrick Mouratoglou nu s-a mai putut abține! Ce i-a răspuns unei românce care l-a acuzat...
Cât cere BANCA TRANSLVANIA pe o Dacia Duser recuperată de la client (200.000 km la bord)
Cât cere BANCA TRANSLVANIA pe o Dacia Duser recuperată de la client (200.000 km la...
Nu a lăsat cancerul să-i schimbe viața, chiar dacă a rămas fără un picior
Nu a lăsat cancerul să-i schimbe viața, chiar dacă a rămas fără un picior
Greutatea ideală în funcție de sex și înălțime. Verifică tabelul și află dacă ai o greutate normală
Greutatea ideală în funcție de sex și înălțime. Verifică tabelul și află dacă ai o...
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
NOUL PREȘEDINTE al României! Anunțul care zdruncină toată scena politică: Ar fi un candidat PERFECT
NOUL PREȘEDINTE al României! Anunțul care zdruncină toată scena politică: Ar fi un candidat PERFECT
FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro
FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară. Întoarce banii cu lopata și...
BANCUL ZILEI: O studentă rușinată e pusă în încurcătură de profesor: Cum îl chema pe primul bărbat?
BANCUL ZILEI: O studentă rușinată e pusă în încurcătură de profesor: Cum îl chema pe...
Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în văzul tuturor: „Suntem frumoși, tineri”
Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în văzul tuturor: „Suntem frumoși, tineri”
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
Macron îl aşteaptă pe Putin la masa negocierilor. Preşedintele Franţei spune că noua arhitectură de securitate a Europei ar trebui să ofere garanţii Rusiei
Macron îl aşteaptă pe Putin la masa negocierilor. Preşedintele Franţei spune că noua arhitectură de...
Vestea cruntă dată de MONICA POP! Anunțul făcut în direct la Antena 3
Vestea cruntă dată de MONICA POP! Anunțul făcut în direct la Antena 3
Cele mai scumpe alimente din decembrie. Masa de Crăciun, un lux pentru mulți români
Cele mai scumpe alimente din decembrie. Masa de Crăciun, un lux pentru mulți români
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Ireal ce s-a ales de Sabina, 'fetița cu bentiță tricoloră', la 10 ani de la scandalul din Covasna
Ireal ce s-a ales de Sabina, 'fetița cu bentiță tricoloră', la 10 ani de la...
Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”
Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru...
Iancu Sterp, adevărul despre suma cerută pentru meciuri: „Mă iau de fraier. Eu cer doar banii mei”
Iancu Sterp, adevărul despre suma cerută pentru meciuri: „Mă iau de fraier. Eu cer doar...
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce și-a luat o Skoda Superb de 20.000 de euro
Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce și-a luat o Skoda...
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni