Decizie de ultimă oră în dosarul de amenințare și lovire al cunoscutul fotbalist. Judecătorii au stabilit că…

Publicat: 31/03/2019 | 22:20

Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naționale, a fost judecat în secret pentru amenințare. (10 motive sa alegi videochat) La rândul lui, ex-sportivul a depus plângere contra celor două persoane cu care a avut conflict. Recent, magistrații au ajuns la un verdict. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia de ultimă oră luată de instanță în dosarul în care a fost implicat cunoscutul fotbalist.

Cel poreclit “Ganezul” a fost un atacant de mare valoare. De-a lungul timpului, a lăsat însă și impresia că este o persoană iute la mânie. Fostul internațional s-a arătat, uneori, “leu” inclusiv cu apropiații. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Originar din Făgăraș, județul Brașov, Ionel Ganea a avut, în urmă cu mai multe luni, un conflict cu două persoane. Dan și Gheorghe Trâmbițaș i-au deschis fostului internațional român un proces la Judecătoria Făgăraș, în 8 iunie 2018. Nici fostul vârf al “tricolorilor” nu s-a lăsat mai prejos și s-a constituit parte vătămată. Au urmat, logic, audierile.

(VEZI AICI: SURPRINZĂTOR! CE FACE ANAMARIA PRODAN CU BANII OBȚINUȚI DUPĂ CE A CÂȘTIGAT PROCESUL CU IONEL GANEA)

Ionel Ganea a împărțit cheltuielile de judecată cu părțile din proces

Iar instanța, în cele din urmă, a hotărât că dosarul trebuie clasat. Foarte probabil, părțile implicate au ajuns la un numitor comun. Au decis că o împăcare este perfectă și că trecutul merită dat uitării. Dosarul de amenințare și lovire al lui Ionel Ganea a ajuns, pe 28 martie, la arhivă.

În prezent, toată lumea este fericită. Deși ex-fotbalistul și persoanele cu care a avut conflictul vor trebui să achite câte 193 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

În baza art. 396 alin. (1) și alin. (6) rap. la art. 16 alin. (1) lit. g) teza I Cod procedură penală și art. 158 Cod penal, dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Trîmbițaș Gheorghe sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prevazută de art. 193 alin. (2) Cod penal și amenințare, faptă prevăzută de art. 206 alin. (1) Cod penal, ambele aflate în concurs și cu aplic. art. 38 alin. (1) Cod penal, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Ganea Ioan-Viorel.

În baza art. 396 alin. (1) si alin. (6) rap. la art. 16 alin. (1) lit. g) teza I Cod procedură penală și art. 158 Cod penal, dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Trîmbițaș Dan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 alin. (2) Cod penal, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Ganea Ioan-Viorel.

În temeiul art. 396 alin. (1) și alin. (6) rap. la art. 16 alin. (1) lit. g) teza I Cod procedură penală și art. 158 Cod penal, dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului GANEA IOAN-VIOREL, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe prevazute de art. 193 alin. (2) Cod penal, ambele aflate în concurs și cu aplic. art. 38 alin. (1) Cod penal, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoanele vătămate Trîmbițaș Gheorghe și Trîmbițaș Dan.

În baza art. 25 alin. (5) Cod procedură penală, lasă nesoluționată acțiunea civilă exercitată în cauză de părțile civile Trîmbițaș Gheorghe, Trîmbițaș Dan și Ganea Ioan-Viorel.

În temeiul art. 275 alin. (1) pct. 2, lit. b) și alin. (4) Cod procedură penală, obligă persoana vătămată Trîmbițaș Gheorghe la plata sumei de 193 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

În temeiul art. 275 alin. (1) pct. 2, lit. b) și alin. (4) Cod procedură penală, obligă persoana vătămată Trîmbițaș Dan la plata sumei de 193 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

În temeiul art. 275 alin. (1) pct. 2, lit. b) și alin. (4) Cod procedură penală, obligă persoana vătămată Ganea Ioan-Viorel la plata sumei de 193 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Făgăraș.

“A fost o altercație și atât!”

Anul trecut, în octombrie 2018, Ionel Ganea a oferit primele declarații cu privire la acest dosar. Fostul internațional a admis, la momentul respectiv, că “a fost o altercație și atât”. Întrebat care a fost motivul scandalului, “Ganezul” a luat foc: “Dar ce vă interesează? Vedeți-vă de treaba voastră! Este un proces și atât. Atâta caz pentru ce? Așa cum am spus, a fost o altercație! Nu este treaba voastră!”.

(CITEȘTE ȘIDECLARAŢII NĂUCITOARE. ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Ionel Ganea și controversele sale

Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai echipei naționale după Revoluție. A avut însă parte și de momente controversate. În 2004, în timpul unei partide de verificare cu Scoția, “Ganezul” i-a provocat o gravă accidentare la ligamentele genunchiului lui John Kennedy, o tânără speranță a lui Celtic Glasgow.

După trei ani în afara gazonului, John Kennedy s-a retras din fotbal! În trecut, Ionel Ganea a devenit cunoscut și pentru un șut în gură pe care i l-ar fi aplicat lui Cornel Frăsineanu, după ce acesta din urmă „uitase” să îi restituie o sumă de bani împrumutată. În urma loviturii, victima ar fi mâncat cu paiul două luni, după ce a fost diagnosticat cu dublă fractură la mandibulă.

Printre momentele mai puțin fericite ale lui Ganea, cunoscute în branșă, se numără și o bătaie cu Bogdan Stelea în cantonamentul echipei naționale. S-a mai spus, de asemenea, că l-ar fi înjurat pe Ladislau Boloni, selecționer care a avut curajul să-l țină rezervă, dar și că ar fi amenințat jurnaliști și că ar fi avut diverse conflicte cu colegii în perioada în care evolua la Dinamo.

În prezent, se află în plin proces de divorț. Dana Ganea, soția fostului fotbalist, nu vrea să se mai împace cu acesta și ar urma să devină, cât mai curând, femeie liberă.

(VEZI AICI: SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST RUPE TĂCEREA! EXCLUDE ORICE ÎMPĂCARE + DECLARAȚII DESPRE INFIDELITĂȚI ȘI VIOLENȚE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...