Acasă » Exclusiv » Decizie-șoc în cazul profesorului acuzat că și-a hărțuit sexual eleva! ”Îmi e scârbă…”

Decizie-șoc în cazul profesorului acuzat că și-a hărțuit sexual eleva! ”Îmi e scârbă…”

De: Dan Andrei 22/02/2018 | 23:04
Decizie-șoc în cazul profesorului acuzat că și-a hărțuit sexual eleva! ”Îmi e scârbă…”
Profesorul Deliu se poate întoarce să predea

O şcoală din Lugoj stă pe un butoi cu pulbere după ce s-a aflat că un profesor care, în urmă cu doi ani a fost dat afară pentru că i-a făcut avansuri şi propuneri indecente unei eleve de 15 ani se poate întoarce la catedră, deoarce procurorii au clasat dosarul în care acesta a fost cercetat pentru hărţuire sexuală. Chiar dacă eleva a înregistat cu telefonul mobil toate propunerile profesorului Ion Deliu, oamenii legii au considerat că acesta nu a fost destul de explicit ca să poată fi pedepsit. Tatăl fetei se declară scârbit și spune că va merge mai departe pentru a a-și găsi dreptatea. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile acestui caz uluitor. (VEZI ȘI: EXCLUSIVITATE. L-A ACUZAT DE HĂRŢUIRE ŞI VIOLENŢE FIZICE, IAR EL… TATĂL EMILIANEI DE LA ”BRAVO, AI STIL!”, MĂRTURII ULUITOARE DESPRE FIICA LUI: ”AM GĂSIT-O ACOLO CA O PROSTITUATĂ…”)

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a confirmat că profesorul lugojean poate să revină în învăţământ, chiar la şcoala “Anişoara Odeanu” din Lugoj, de unde a fost dat afară.

“Pe legislaţia actuală, dumnealui, dacă participă la un concurs acum poate reveni. El poate acum să atace hotărârea Consiliului de Administraţie în contencios administrativ şi se poate să-şi redobândească statutul anterior sau poate să nu mai dorească să facă lucrul acesta şi să participe la un concurs pentru posturile vacante şi să primească post pentru nota şi pregătirea dumnealui. Atâta timp cât nu i se interzice printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă exercitarea dreptului de a profesa nimeni nu îi poate lua acest drept”, a declarat Aura Danielescu.

În februarie 2016, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi de către tatăl unei eleve de 15 ani şi de către conducerea Şcolii “Anişoara Odeanu”, că profesorul de tehnologie i-a propus fetei să aibă “o relaţie pe termen mai lung” cu el, încercând să o convingă de avantajele unei astfel de relaţii.

„Dacă omul face numai ce este normal, viaţa devine plictistoare”

Profesorul Deliu către eleva lui: „Eu nu caut o amantă. Caut AMANTA”

Iată cum a decurs discuţia dintre profesor şi elevă, potrivit înregistrării realizate de fata de 15 ani.

Profesor: “Dacă vrei bine, dacă nu, nu! Rămâne ce a fost, adică relaţia profesor-elev, pe care eu o consider OK… Înțelegi la ce m-am referit.

Elevă: Da

Profesor: Pentru că eu cred că relaţia a fost o relaţie OK. Chiar dacă acuma eşti necăjită sau supărată, că vezi, că te-am întrebat dacă să te sun sau nu, cu timpul o să înţelegi că şi profesorii sunt de diferite calităţi.

Elevă: Domn profesor, nu spun că nu sunt de diferite calităţi, dar şi până acum am fost supărată pe dumneavoastră, fiindcă şi dumneavostră, la ore, trimiteţi tot felul de mesaje cu subînţeles.

Profesor: Adică ce?

Elevă: Adică, ziceaţi că..

Profesor: Ce, că nu e obligatoriu să mă saluţi?

Elevă: Nu la asta m-am referit, că oricum vă salut, din bun-simţ.

Profesor: Aaa, nu era vorba despre tine…

Elevă: Doar că, şi când mi-aţi spus cu supărarea…

Profesor: Iar nu-i vorba despre aia. Dar voi nu ştiţi, că nu aveţi de unde. L-am pocnit pe unul de la voi din şcoală, l-am pocnit rău de tot, l-am băgat în cancelarie şi l-am bătut rău. Eu la asta făceam referire, nu la tine.

Elevă: Păi, ce o făcut?

Profesor: Dacă voiam să se afle, îl băteam pe coridor. Eu sper să nu se afle. Nu cu tine! Nu cu tine! Cu tine este un lucru cât se poate de simplu. Eu tot ce am avut de spus, am spus în faţa ta. Ne-am întâlnit într-o seară, pe centru şi ţi-am zis. Ai zis nu! Bun. Am zis că poate s-a mai răzgândit între timp, ai revenit la nişte sentimente mai bune. De asta te-am întrebat.

Elevă: Domn profesor, e anormal! Pentru că dumneavostră, în primul rând aveţi soţie, unu la mână, doi la mână – aveţi o vârstă, iar eu am altă vârstă… (NU RATA, AICI: EXCLUSIV! A SCHIMBAT PATRU NUMERELE DE TELEFON DIN CAUZA LUI, DAR… CRUDUŢA E HĂRŢUITĂ ZI ŞI NOAPTE DE FOSTUL IUBIT, CELEBRUL NILĂ: ”E UN FOMIST, DISPERAT…”)

Profesor: Tu ai impresia că dacă ai o vârstă, nu ai suflet să simţi, nu ai ochi să vezi. Şi văd şi eu cine îi frumos, deştept…

Elevă: Este diferenţă de cel puţin 30 de ani…

Profesor: Stai un pic, că nu e vorba de căsătorie aici.

Elevă: Păi nu de căsătorie, dar totuşi… În ultima zi, când ne-am întâlnit pe centru şi am vorbit, aţi pomenit despre o frumoasă relaţie, o frumoasă poveste…

Profesor: Da. O poveste frumoasă, nu căsătorie!

Elevă: Nu căsătorie, dar totuşi… relaţie între un om matur de 50 de ani…

Profesor: 55 de ani…

Elevă: …şi o elevă de 15 ani, credeţi că e normal?

Profesor: Nu e normal ca o elevă de 15 ani să aibă niciun fel de relaţie, sincer. Dar dacă există, e treaba ei şi numai a ei. Şi apoi să mai ştii o chestie, dacă omul face numai ce este normal viaţa devine plictistoare…

Elevă: Atunci poate că e mai bine ca viaţa să fie plictisitoare.

Profesor: Relaţia ta cu Mihai ţi se pare o relaţie plictisitoare?

Elevă: Nu am nicio relaţie cu el.

Profesor: Bun. Aşa se vorbeşte.

Elevă: Lumea vorbeşte multe, fiecare crede ce vrea.

Profesor: Ţi-am spus doar ca să fii atentă. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: DECLARAŢII EXCLUSIVE. MIRON COZMA ŞOCHEAZĂ. LA CE TORTURI VA FI SUPUS POLIŢISTUL PEDOFIL ÎN PENITENCIAR: ”ÎL VOR VIOLA CU COADA DE MĂTURĂ ŞI…”)

„Amantă e aia la care te duci, te-ai golit şi ai plecat”

Profesorul i-a povestit apoi elevei că vrea să-şi cumpere o casă, pentru că soţia lui a făcut un preinfarct şi nu mai poate urca la etajul patru, dar şi pentru că nu mai are ce să facă cu banii.

Profesor: Apoi, ce să faci cu banii? Gagici nu, tutun nu, alcool nu…

Elevă: Atunci apucaţi-vă de tutun şi alcool.

Profesor: Nu, astea sunt interzise de medic. Eu am avut o problemă puternică de sănătate, atunci a trebuit să mă las şi de sport. V-am spus că eu am făcut sport de performanţă, naţională şi internaţională. Şi a trebuit să mă las de sport. Şi atunci, dacă medicii au zis fără tutun şi alcool, de astea nu mă pot apuca. Încerc a treia variantă. Încerc sau menţin a treia variantă. Problema e că gusturile se mai schimbă.

Elevă: Domn profesor, dar nu sunt destule fete în şcoală?

Profesor: …eşti deosebită din toate punctele de vedere. În primul rând ai două calităţi pe care le găseşti exatrordinar de greu. Eşti discretă, nu am auzit să fi vorbit ce am vorbit cu tine şi asta este fundamental, calitatea asta discreţia… şi al doilea lucru ai ceea ce se numeşte feminitate, e cea mai importantă calitate pe care trebuie să o aibă o femeie. Nu frumuseţea, nu culoarea ochilor, nu părul blond… un bărbat adevărat nu se uită la o femeie, dacă te interesează o partidă pentru două ore, te uiţi la… şi atât, dar dacă te interesează ceva frumos, care poate să dureze săptămâni, o lună sau chiar mai mult, cauţi ceva mai mult. Un om pe care să te poţi baza la o adică, cu care să poţi să comunici, să vorbeşti. O fată cu caracter care la o adică să-ţi spună şi în faţă şi tot aşa. Nu o fată care să-ţi spună numai da sau nu, sau ceva de genul asta. O fată care să-ţi spună în faţă ce doreşte, direct şi concret. Iar tu ai toate calităţile astea şi bărbatul care observă în tine toate calităţile astea, ăla te apreciază aşa cum meriţi. Unul care vede la tine doar ţâţele şi curul, ăla se gândeşte doar la aventură. Vechea poveste a băieţilor: cum să fac să i-o pun şi ăsteia! Eu cred că am trecut de perioada asta. Eu nu mă refeream la chestie de doar două ore.

Elevă: Păi mi-am dat seama că nu preferaţi doar o chestie de două ore, dar totuşi să vă găsiţi o amantă de 15 ani…

Profesor: Măi! Am una, nu de 15 ani, e studentă în Timişoara. O ajut să-şi facă facultatea că are probleme şi la învăţătură, şi cu banii şi o ajut. Bine, numai că are nişte apucături… dă din gură mult şi s-au cam luat de ea în şcoală. Şi degeaba încerc să o educ eu în spiritul asta, că nu pot… Eu nu caut o amantă. Caut AMANTA! Îţi garantez că, într-o sută de metri sunt două cu care am avut deja relaţii, deci oricând pot să găsesc, dar e vorba de a găsi o persoană, cu care să poţi să vorbeşti şi să şi asculţi ce are pe suflet. O femeie pe care să o admiri şi ce spune, şi ce gândeşte, şi cum se poartă, şi cum vorbeşte, şi cum se exprimă, şi modul direct în care pune problema. Amantă e aia la care te duci, te-ai golit şi ai plecat. Aia este amanta… La 15 ani, tu ai deja toate calităţile astea şi când vezi minunea asta, la 15 ani, că ai tot ce caută un bărbat, asta este de neimaginat”.

Propunerea  pentru “o poveste frumoasă, o relaţie”, insuficientă pentru procurori

După toată discuţia de mai sus, procurorii lugojeni au considerat că nu au probe suficiente să-l acuze pe profesorul Deliu de hărţuire sexuală sau de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

“Din declaraţia persoanei vătămate a rezultat că a fost elevă la Şcoala Gimnazială Anişoara Odeanu din Lugoj unde, din clasa a 5-a şi până în clasa a 8-a a avut în programă cursuri de educaţie tehnologică predate profesorul Deliu Ion. A afirmat că, în cursul lunii iunie 2015, a fost invitată de profesor la o pizzerie, invitaţie pe care a refuzat-o. În data de 22 decembrie 2015, s-a întâlnit întâmplător cu profesorul Deliu, care a început să îi facă avansuri şi complimente spunându-i că ei doi că pot avea o frumoasă poveste. Despre acest aspect a povestit doar martorei (…), care i-a indicat să spună părinţilor despre acest aspect. Minora a afirmat că a avut impresia că este urmărită de inculpat pe traseul de deplasare obişnuit, întâlnindu-l aproape zilnic, evitând însă discuţiile cu acesta. În data de 22 februarie 2016, după simularea Examenului de Capacitate în Limba Română a fost abordată de către inculpat cu care a purtat o discuţie al cărui conţinut l-a înregistrat cu ajutorul telefonului mobil. Din procesul-verbal de redare al conţinutului înregistrării audio, întocmit de către organele de poliţie, rezultă că inculpatul Deliu se adresează persoanei vătămate cu referire la o poveste frumoasă, o relaţie”, arată procurorii în Ordonanţa cu care au decis clasarea cazului.

Cu toate acestea, oamenii legii au închis dosarul, motivând că profesorul Deliu nu i-a spus destul de explicit elevei despre intenţiile sale sexuale.

“Din înregistrarea audio nu rezultă, însă, în mod explicit o solicitare a inculpatului Deliu Ion către persoana vătămată în scopul de a obţine favoruri de natură sexuală, deşi discuţia este nepotrivită având în vedere că persoana care se adresează minorului este un adult şi, mai mult decât atât, un cadru didactic, respectiv chiar profesorul fetei”, este concluzia procurorilor care au dispus clasarea cauzei. (VEZI AICI: EXCLUSIV DESCOPERIRE ŞOCANTĂ ÎN LOCUINŢA AGENTULUI DE LA RUTIERĂ. POLIŢISTUL PEDOFIL PĂSTRA ÎN CALCULATOR IMAGINI CU MINORI ŞI… ”ERA OBSEDAT DE…” INFORMAŢIE DE ULTIMĂ ORĂ: OFIŢERII DE LA OMORURI L-AU SUPRAVEGHEAT PE EUGEN STAN 24 DE ORE ÎNAINTE DE A FI REŢINUT! AVEAU DATE CĂ…)

Tatăl fetei spune că profesorul are susţinere politică

Tatăl fetei căreia profesorul Ion Deliu, de la Şcoala “Anişoara Odeanu” din Lugoj îi făcea avansuri a primit acasă decizia de clasare a dosarului de cercetare. Omului nu-i vine să creadă că procurorii au clasat dosarul din lipsă de probe.

“ Îmi e scârbă de toată treaba asta. Ne este frică şi ruşine să mai ieşim în acest oraş. Trei procurori şi doi poliţişti s-au schimbat în acest dosar. Doi ani de zile a durat ca să dea soluţia asta. Un procuror s-a pensionat, unul s-a mutat, un comisar s-a îmbolnăvit subit şi şi-a luat medical. Asta este realitatea în ţara asta. E susţinut de PSD. Trebuia în 2016 să candideze la alegeri, pe listele PSD. Din cauza mea şi a doamnei directoare nu au mai putut să-l pună pe listă”, afirmă tatăl fetei. Înainte de izbucnirea scandalului, profesorul Ion Deliu a fost reprezentantul primarului Francisc Boldea, în Consiliul de Administraţie al şcolii.

Tatăl elevei consideră că procurorii aveau probe suficiente pentru a-l pedepsi pe Deliu, mai ales din înregistrarea făcută de fiica sa, cu ajutorul telefonului. “Cum trebuia să fie mai explicit. Nu-i spune destule? Ce trebuia să-i mai propună să… meargă cu el în pat? Mai ales că profesorul ăsta a mai avut probleme”, mai spune părintele.

Acesta susţine că a povestit anchetatorilor şi faptul că Deliu l-a căutat în ziua în care a depus plângerea la locul de muncă, ca să-l convingă să se răzgândească. “Mi-a propus bani. Nu mi-a spus ce sumă, dar mi-a propus bani. Mi-a spus să stau liniştit că nu i-a făcut nimic, că e impotent. I-am spus că nu mă interesează, că eu nu am copii de vânzare şi că voi merge mai departe”, afirmă tatăl.

PSD neagă orice implicare în acest scandal

Printr-un comunicat, organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat arată că nu are nicio legătură şi nu-l susţine pe profesorul Ion Deliu.

“Clasarea dosarului în care era cercetat profesorul Ion Deliu a stârnit, pe bună dreptate, indignare în familia care a reclamat presupusele acte comise de cadrul didactic din Lugoj. Un astfel de caz, amplu mediatizat de presă, aduce traume serioase unui copil şi grave prejudicii de imagine sistemului de învăţământ.

Faptul că un cadru didactic are un astfel de comportament este absolut condamnabil, instituţiile abilitate pentru rezolvarea acestei speţe au fost sesizate, iar rezultatul anchetei este unul care nemulţumeşte una dintre părţi. Însă implicarea Partidului Social Democrat în tot acest scandal este lipsită de fond şi nu are niciun corespondent în realitate.

Cercetările judiciare ale poliţiştilor şi procurorilor nu au componentă politică, un partid politic nu se implică într-o astfel de anchetă, iar menţionarea PSD în tot ceea ce s-a întâmplat este tendenţioasă. Încă de la început, Partidul Social Democrat s-a delimitat de Ion Deliu, de presupusele sale acţiuni şi a condamnat, la vremea respectivă, ceea ce se presupunea că s-a întâmplat.

Acum, ne vedem obligaţi să respingem orice fel de acuze aduse PSD şi considerăm că partea care se consideră nedreptăţită trebuie să se adreseze unor instituţii abilitate să caute dreptatea şi adevărul, nu să acuze un partid de politizarea unui astfel de dosar”, se arată în comunicatul PSD Timiş. (NU RATA, AICI: IMAGINI REALIZATE ÎN EXCLUSIVITATE DE CANCAN.RO LA OŞORHEI. ”BÂRLOGUL” LUI POMOHACI. FOSTUL PREOT S-A REFUGIAT ÎN SATUL ÎN CARE ARE POLIŢIA LA PICIOARE)

Profesorul susţine că nu ştie că a fost achitat

Contactat pentru o opinie, profesorul Ion Deliu spune că momentan nu face comentarii. “Eu nu am primit nicio decizie în legătură cu cazul meu. Atunci când o să o primesc, vom putea sta de vorbă”, a spus Deliu, care a mai adăugat că, până acum, nu s-a gândit să deschidă un proces împotriva celor care l-au dat afară din sistemul şcolar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...