Delia vorbeşte la “X Factor” despre persoana pentru care a vrut să lase muzica pe locul doi

Publicat: 11/09/2018 | 09:36

Seara aceasta este seara marilor dezvãluiri pe platoul “X Factor”, emisiune difuzatã începând cu ora 20:00, la Antena 1. Provocaţi de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, juraţii au acceptat sã rãspundã sincer la câte o întrebare venitã din partea acesteia.

Citește și:Super fotografie postată de Delia. Fanii au rămas cu gura căscată. “În caz că se întreabă cineva cum…”

Astfel, printre curiozitãţile tinerei domnişoare s-a numãrat şi una referitoare la Delia, pe care Valentina a întrebat-o dacã s-a îndrãgostit vreodatã atât de tare, încât sã se gândeascã sã se lase de muzicã.

“M-am îndrãgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit sã nu mã mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit sã mã las de muzicã. Am vrut sã renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunatã pe care o am şi în secunda asta!”, a mãrturisit jurata „X Factor”, în aplauzele întregii sãli.

Citește și: VIDEO! Delia a făcut mișto de Elena Udrea pe scena de la ”Cerbul de Aur”!

Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii “X Factor”, rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și...