Descoperire șocantă, într-un lan de porumb din Vrancea. Un agricultor a găsit doi tineri morți, într-un autoturism

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 09:30
Descoperire șocantă, într-un lan de porumb din Vrancea. Un agricultor a găsit doi tineri morți, într-un autoturism

Un agricultor a făcut o descoperire șocantă într-un lac de porumbi din Vrancea. Acesta a găsit doi tineri morți, într-un autoturism puternic avariat de un accident.

Un autoturism în care se aflau două persoane decedate în urma unui puternic accident a fost descoperit de către un agricultor, într-un lan de porumbi din Vrancea. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17, atunci când acesta a și alertat de urgență oamenii legii, cu privire la cele întâmplate.

Din informațiile oferite de presă, se pare că tragedia se produsese cu doar câteva ore înainte ca agricultorul să-i descopere morți pe cei doi tineri.

Polițiștii au informat că victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani și un bărbat de 31 de ani, amândoi din județul Ilfov. Descoperirea șocantă a fost făcută într-un lan de porumbi, pe DN2, între Ruginești și Adjud.

Victimele au fost extrase din fiarele contorsionate ale autoturismului, însă echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a le salva, întrucât erau decedate de ore bune. Nu se cunosc, pentru moment, cauzele producerii accidentului.

Patronul firmei OLINT a murit într-un accident de bicicletă

Unul dintre cei mai bogați oameni din Rădăuți, patronul firmei OLINT, a murit într-un cumplit accident de bicicletă. Este vorba despre Florin Cusiac, de numai 45 de ani.

Patronul firmei OLINT, Florin Cusiac a murit la numai 45 de ani, într-un accident de bicicletă. Potrivit informațiilor oferite de obiectivdesuceava.ro, acesta se afla duminică pe un deal din Volovăț, cu bicicleta, împreună cu mai mulți prieteni.

Din cauza terenului accidentat, cel mai probabil, Florin Cusiac a căzut de pe bicicletă și a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, acolo unde medicii s-au străduit să-i salveze viața.

Cu toate acestea, patronul firmei OLINT a murit, din cauza unui edem cerebral masiv, mai notează sursa citată.