Despărțire în showbiz! Jo și iubitul ei Juno nu mai sunt împreună. Fosta concurentă de la X Factor a făcut public motivul

Publicat: 09/07/2020 | 14:10
Despărțire în showbiz! Jo și iubitul ei Juno nu mai sunt împreună. Fosta concurentă de la X Factor a făcut public motivul

Cântăreața Jo și rapperul Juno nu mai formează un cuplu. Fosta concurentă de la X Factor a mărturisit motivul rupturii dintre cei doi, pe care aceasta o consideră, de altfel, temporară.

Jo și Juno au fost împreună aproximtiv doi ani. Timp în care cei doi au locuit împreună și au făcut aproape toate activitățile unul în compania celuilalt. Jo a menționat că au simțit nevoia de o pauză.

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare secret al Andrei Măruță. De ce nu se fotografiază niciodată jurata de la Românii au talent, în costum de baie: „Cred că lucrurile astea sunt…”

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute. Nu am fost despărțiți.  Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult”, a spus Jo în cadrul unei emisiuni TV, potrivit VIVA!

Jo și Juno s-au sufocat cu iubire

Cei doi au decis să se departă temporar, pentru o perioadă de respiro, căci, spune ea, relația avută i-a făcut să se sufoce unul pe celălalt.

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea, prima apariție în bikini după mulți ani! Nu a mai făcut plajă în costum de baie de rușine, din cauza unui defect intim

„Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a mai subliniat Jo, pe numele ei Ioana Anuța.

CITEȘTE ȘI: Detaliul fabulos observat de internauți! Ce au văzut fanii în imaginile cu Andreea Bălan și noul ei iubit, din Vama Veche