Despărțirea de Bianca l-a afectat grav pe ”Frumușel”: ”Adevărul e că Tristan…”

Publicat: 26/10/2018 | 23:03

Despărțirea de Bianca Drăgușanu l-a afectat serios pe Tristan Tate. Fostul luptător pare că nu-și revine după separarea de prezentatoarea TV, care a ales să formeze un cuplu cu Alex Bodi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fotografiile care vorbesc de la sine. “Frumușelul” nu s-ar fi împăcat nici acum cu gândul că frumoasa blondină l-a părăsit. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

În iunie, Bianca Drăgușanu anunța că este împreună cu Tristan Tate, însă la scurt timp s-au despărțit. Ulterior, prezentatoarea TV a început o relație cu Alex Bodi, un bun amic al ex-sportivului. Lucru care, conform unor surse bine informate, l-ar fi devastat pe englez. Deși acesta a încercat, pe cât posibil, să pară indiferent. Adevărul ar fi însă altul.

(VEZI AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ CU BIANCA SI IUBI…)

A asaltat-o cu SMS-uri

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Tristan Tate la un restaurant de lux din Capitală. Nu era singur, ci alături de fratele său, Andrew, și de iubita acestuia, o blondă sexy. La masă, fostul partener al Biancăi Drăgușanu a fost distant și nu s-a regăsit deloc în peisaj. Nu a vorbit deloc cu ruda sa de sânge și a afișat o mină tristă și un pic îngrijorată. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Adevărul este că Tristan nu a uitat-o nici acum pe Bianca. După despărțire, a apărut, în continuare, în cluburi, s-a afișat cu mai multe fete, dar doar de fațadă. Pentru că gândul îi este, încă, la Bianca. Nu o poate uita. I-a trimis, în ultimele săptămâni, mai multe mesaje, dar Bianca nu i-a răspuns, l-a ignorat total. Speră și acum la o împăcare, deși este conștient că are șanse minime”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o sursă din anturajul lui Tristan Tate.

Ce-i drept, cele mai recente fotografii obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu Tristan Tate vorbesc de la sine. Ex-”Frumușelul” prezentatoarei TV pare puternic afectat. A preferat să-și butoneze telefonul și să ignore tot ce se întâmpla la masa la care se mai aflau fratele său, Andrew, și iubita sa. Semn clar că separarea de Bianca Drăgușanu l-ar fi marcat profund.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE DISTREAZĂ ÎN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLĂBEȘTE VĂZÂND CU OCHII)

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia prezentatoarea TV și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Capitalei. (Cum câștigi bani rapid)

(NU RATA: ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ DESPRE RELAȚIA LUI ALEX BODI CU BIANCA)

Tristan Tate este multiplu campion la kickboxing. Mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentatoarea TV îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)