Destin crunt pentru o tânără româncă din Spania. A fost ucisă cu sânge rece chiar de iubitul său

Autor:
Publicat: 17/07/2020 | 09:26
Destin crunt pentru o tânără româncă din Spania. A fost ucisă cu sânge rece chiar de iubitul său

O româncă de numai 31 de ani din Spania a avut parte de un destin cumplit. Aceasta a fost ucisă cu sânge rece de către iubitul său care, imediat după crima oribilă, a sunat la numărul de urgență și a mărturisit că femeia „s-a înecat cu un ghimpe” și a murit. 

O femeie de origine română de numai 31 de ani a murit în cel mai cumplit mod cu putință. Aceasta a fost bătută cu bestialitate de iubitul său, tot un român pe nume Paul, de 37 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri fatale în zona capului.

Șocant este faptul că imediat după crimă, bărbatul a sunat de numărul de urgență și a mărturisit că iubita lui s-a înecat cu ceva ascuțit, posibil un ghimpe, la cină. Întreaga întâmplare a avut loc în jurul orei 2 dimineața, notează presa internațională.

Crima a avut loc pe 13 iulie, pe o stradă din Polo Sur din Torrejón, acolo unde bărbatul are o mică afacere,notează elpais.com. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva

La fața locului, imediat după apelul inițiat de presupusul criminal, au ajuns mai multe echipaje medicale. Din păcate, pentru femeia lovită de atâtea ori de iubitul său nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a fost transportată de urgență la spital în stare foarte gravă, însă nu a supraviețuit. A intrat în comă și după numai câteva ore, a murit. În urma celor întâmplate, poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care a murit femeia.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, cei doi lucrau la o companie de transporturi. În noaptea de 13 spre 14 iulie, cei doi au plecat cu mașina companiei la un grătar, iar câteva ore mai târziu, bărbatul a sunat la numărul de urgențe pentru a anunța cele întâmplate. După ce i-a aplicat iubitei sale mai multe lovituri, acesta a mărturisit că femeia „s-a înecat cu un ghimpe, la cină”.