Detalii incredibile! Mihai Gâdea pierde bani în fiecare zi. Afacerea soției sale s-a prăbușit

Publicat: 11/07/2020 | 20:21
Detalii incredibile! Mihai Gâdea pierde bani în fiecare zi. Afacerea soției sale s-a prăbușit

Mihai Gâdea a primit, în timpul pandemie de coronavirus, o lovitură financiară la care nu se aștepta. Soția prezentatorului TV, Agatha Kundri, are o grădiniță împreună cu sora sa care este în pragul falimentului. Afacerea a pierdut sume importante de bani în ultimele luni.

Citește și: Selly, ofertă total neașteptată din partea lui Mihai Gâdea! Ce i-a propus și cum a reacționat vloggerul

Se pare că, după ce în 2018, a explodat, grădinița a început să nu mai producă bani de la finalul anului trecut. Concret, cele două surori a avut pierderi însemnate de aproximativ 10.000 de euro, adică suma de 48.051 de lei. Soția lui Mihai Gâdea a raportat toate acestea în declarațiile de la Fisc și așa s-a aflat despre respectiva loviturăm scrie Profit.ro

Datele sunt publice

Datele oferite public autorităților de specialitate mai arată că pierderile au fost urmate după un an în care avuseseră câștiguri de 20.000 de euro. Totuși, s-a prăbușit în doar un an de zile, suferind o daună atât de mare. Grădinița particulară pe care soția prezentatorului de televiziune o deține în Capitală este o afacere de familie, fiind ajutată și de sora ei, Naomi Memete.

Mai este cunoscut și că Agatha Kundri este la bază de meserie sociolog. De aceea, în cadrul grădiniței lor a avut acest rol, cel de sociolog al instituției destinată copiilor, după cum era dezvăluit în urmă cu câțiva ani.

Cine estre Mihai Gâdea

Mihai Gâdea (nume la naștere Mihai Emanuel Gâdea s-a născut pe 10 ianuarie 1977 la București și este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Nu rata: Mircea Badea, cu mască de protecție în direct. Care a fost reacția lui Mihai Gâdea

În 1999 este doctorand în istorie, Institutul de studii istorice „Nicolae Iorga”, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea (fostă Memete, născută la 19 august 1981 în Timișoara, absolventă a Universității de Vest din Timișoara în 2004). Împreună au o fetiță, Maisha Karina.