Detalii picante despre Mona, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Adevărul despre ocupația ei a ieșit la iveală

Publicat: 29/07/2020 | 14:02
Detalii picante despre Mona, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Adevărul despre ocupația ei a ieșit la iveală

Sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei a debutat pe 27 iulie, iar informațiile compromițătoare despre noii au început deja să curgă. După ce ieri a ieșit la iveală faptul că Alexandra și Adriana s-au dezbrăcat în fața camerei pentru bani, aseară, un alt secret a ieșit la iveală, de această dată despre Mona.

Citește și: Cine este de fapt Mădălina, bruneta fatală din sezonul 3 al show-ului Puterea Dragostei

Potrivit informațiilor, Mona ar fi fost dansatoare la bară înainte să vină la Puterea Dragostei. Fotografiile au fost scoase la iveală de o apropiată a concurenților emisiunea, vestea aceasta a șocat pe toată lumea.

Mona apare într-un afiș îmbrăcată sumar

Mai mult decât atât, se speculează că Mona ar fi fost și clientă falsă în unele cluburi din București. Momentan nu avem de unde să știm adevărul absolut, scrie Wowbiz.ro

Cine este Mona de la Puterea Dragostei

State Lavinia Cristina are 28 de ani, vine din București, iar apropiații îi spun Mona. De profesie cosmetician, ii place să călătorească, să meargă la cinema și adoră plimbările în parc. Tânăra afirmă că, deși cei din jurul ei o percep că fiind o fire dura, se deschide total doar unor anumite persoane din anturajul ei.

Nu rata: Nelson Mondialu, dezvăluiri halucinante după finala Puterea Dragostei: „Voia să o bată! A murit de ciudă”

Își descrie partenerul ideal că fiind înalt, atletic, sensibil, romantic, amuzant, foarte drăgăstos și fidel. Se consideră o femeie frumoasă, inteligentă, atrăgătoare și este sigură că va ajunge în finală. Mărturisește că face parte din categoria femeilor greu de cucerit, iar cel care o dorește va trebui să lupte cu toate puterile pentru a o cuceri. A fost căsătorită, dar în prezent este divorțată și are un copil în vârstă de 8 ani.

Puterea dragostei este un varianta românească a reality-show-ului bazat pe formatul internațional „Power of Love”. În România emisiunea a debutat pe 19 noiembrie 2018 și este difuzată pe Kanal D . Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, urmând ca din sezonul 3, aceasta să fie înlocuită de Cristina-Mihaela Dorobanțu.