Detaliul halucinant observat la prima ediție din noul sezon “Insula Iubirii”. Ce s-a văzut la Antena 1

Publicat: 24/04/2019 | 09:54

Ajunsă la al cincilea sezon, emisiunea “Insula Iubirii” a stârnit o mulțime de controverse încă de la difuzarea primei ediții! Printre motive se numără desigur: cuplul-bombă format din Diana Constantin și Aurel Deacanu, incompatibilitățile dintre alți parteneri aflați în Thailanda, dar și faptul că alarma a sunat de două ori în prima seară în care concurenții s-au întâlnit cu ispitele. Iar acum… a fost dezvăluit detaliul halucinant care a fost observat de puțini fani ai show-lui în prima ediție din sezonul #irezi5tibil.

Citește și: Bogdan de la “Insula iubirii”, ironii la adresa Dianei și a lui Aurel: “Surpriză, măscărici la insulă!”

Detaliul halucinant observat în prima ediție din noul sezon “Insula Iubirii”

Suspansul a luat sfârșit! Unul dintre fanii emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii” a remarcat detalii rușinoase la Diana Constantin și partenerul ei, care nu s-au sfiit și au făcut sex în prima noapte petrecută într-un resort de lux. Focoasa brunetă a plecat în Thailanda cu geamantanul cumpărat de fostul iubit, Ben, cu care a participat în sezonul trei al show-ului, iar Aurel Deacanu a folosit geanta de voiaj care i-a aparținut fostei sale partenere de viață, Alexandra Diaconescu.

Reacția Alexandrei Diaconescu după ce a observat că fostul iubit i-a folosit geamantanul

Telespectatorul fidel emisiunii “Insula Iubirii” a făcut dezvăluirea incredibilă pe o rețea de socializare, unde a postat un colaj cu trei fotografii în care apar Diana Constantin și Aurel Deacanu, iar la descrierea notat: “Aurel a venit de tata asta cu trolerul Alexandrei, iar Diana a venit cu trolerul cumpărat de Ben (amân2 aveau pe galben)”. Printre cei care au reacționat la postarea haioasă se numără și fosta concurentă a show-ului. Comentariul Alexandrei Diaconescu: “Eu mor”, urmat de un emoticon care ilustrează o față ce râde cu lacrimi denotă faptul că spusele fanului emisiunii sunt adevărate.
Citește și...