Dezvăluiri incendiare! Cine este bărbatul celebru alături de care și-a petrecut prima noapte de amor Thalida de la „Puterea dragostei”

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 11:28
Dezvăluiri incendiare! Cine este bărbatul celebru alături de care și-a petrecut prima noapte de amor Thalida de la „Puterea dragostei”

Thalida, concurenta de le „Puterea dragostei” a făcut unele declarații surprinzătoare în cadrul emisiunii. Tânăra a vorbit despre prima experiență sexuală, care a fost alături de un bărbat celebru din România.

Thalida a recunoscut, în cadrul emisiunii de la Kandal D, cu cine și-a pierdut virginitatea. Concurenta i-a mărturisit Andreei Mantea că prima experiență sexuală din viața ei s-a consumat alături de un artist celebru din România. Se pare că este vorba despre cântărețul Kamara, de la trupa Alb Negru, pentru care tânăra a avut o pasiune. (CITEȘTE ȘI: DE NERECUNOSCUT! CUM ARATĂ ACUM BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, CÂȘTIGĂTORUL SEZONULUI 1)

 „Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început că nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv.

Mi-a zis de la început că nu vrea o relație. M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape.”, a mărturisit Thalida.

„Știu că nu am un viitor cu el”

Mai mult, se pare că pe vremea când Thalinda era amăgită de aburii dragostei, Kamara se pregătea să ceară o altă femeie în căsătorie. Concurenta a mai vorbit despre relația lor scurtă și despre modul în care a afectat-o. (VEZI ȘI: KAMARA, DECLARAȚII ULUITOARE DUPĂ CE FOSTA LUI SOȚIE A RENUNȚAT LA VIDEOCHAT: ”MI-A SPUS CĂ EA VREA SĂ FACĂ ASTA PENTRU…”)

 „Cu câteva săptămâni înainte era cu acea persoană. Între noi s-au întâmplat lucrurile foarte repede, a fost totul intens. Am continuat să fim prieteni. Știam că nu are acele sentimente pentru mine. Știam că a avut acea relație foarte vizibilă.

De față cu mine, a vorbit foarte mult despre ea. A vrut să mă ajute să trec peste. A crezut că mă ajută. Am rămas prieteni până la un punct. Ne vedeam strict ca doi amici. De multe luni nu s-a mai întâlnit nimic. Nu știe că am venit aici. S-a produs declicul. De fiecare dată când îl vedeam cu o femeie mă durea. Poate să mă ceară și de nevastă, știu că nu am un viitor cu el”, a mai spus Thalida.