Dezvăluiri șocante la Ferma, de la Pro TV. Una dintre concurente a fost snopită în bătaie de 5 fete

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 10:26
Dezvăluiri șocante la Ferma, de la Pro TV. Una dintre concurente a fost snopită în bătaie de 5 fete

Cazul minorei din Târgu Jiu care a fost snopită în bătaie de 4 adolescente i-a generat amintiri neplăcute unei concurente de la Ferma. Este vorba despre Elena Chiriac, tânăra de numai 18 ani care s-a încumetat să participe în experiența de la Pro TV.

Elena Chiriac are numai 18 ani și se numără printre concurenții de la Ferma. Aceasta și-a amintit, odată cu mediatizarea cazului minorei bătute din Târgu Jiu, de o experiență similară pe care a trăit-o pe propria piele, pe vremea când era numai o copilă.

Concurenta de la Ferma a mărturisit că s-a trezit cu 5 adolescente în fața ei, care au început să o bată cu bestialitate, atât de tare încât a crezut că nu va mai scăpa cu viață din conflictul respectiv.

Se pare că totul a pornit de la faptul că Elena avusese un conflict cu o colegă de clasă, iar aceasta a dat-o imediat pe mâna unor prietene mai mari, care nu au avut niciun fel de milă de ea și au desfigurat-o în bătaie, la propriu. Marele noroc al Elenei a fost faptul că bodyguarzii unui spital din apropiere au văzut incidentul și au intervenit de urgență, salvând-o pe concurenta de la Ferma din mâna bătăușelor.

A apelat la poliție, după incident

Elena Chiriac nu a stat cu mâinile în sân după cele întâmplate. Din contră, concurenta de la Ferma a mers degrabă alături de tatăl său, la poliție, pentru a povesti cele întâmplate. Cu toate acestea, Elena a fost cea care a avut de suferit, din cauza faptului că se știa că ea practica, la vremea respectivă, un sport de contact.

În urma celor întâmplate, Elenei i s-a scăzut nota la purtare, iar cele 5 bătăușe nu au pățit absolut nimic pentru fapta lor.

Elena Chiriac este practicantă de Taekwondo de nouă ani, fiind multiplă campioană la acest sport. Acum, locuiește la Londra, unde studiază.