George Burcea, asaltat cu mesaje după dezvăluirile făcute despre Andreea Bălan, la Ferma. De ce cred internauții că cei doi se vor împăca

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 19:16
George Burcea, asaltat cu mesaje după dezvăluirile făcute despre Andreea Bălan, la Ferma. De ce cred internauții că cei doi se vor împăca

George Burcea a început în forță activitatea de la Ferma, iar în cadrul emisiunii, actorul a prezentat detalii inedite despre fiicele sale, dar și despre Andreea Bălan. Imediat după aceea, George Burcea a fost asaltat cu mesaje din partea internauților care consideră că el și Andreea Bălan se vor împăca.

La Ferma de la Pro TV, George Burcea a vorbit despre fetițele sale, Ella și Clara, dar și despre Andreea Bălan. Actorul a mărturisit că artista va rămâne mereu în viața lui și că orice s-ar întâmpla, este mama fetițelor sale.

George Burcea a primit numeroase mesaje din partea fanilor

Printre multe alte detalii, Burcea a povestit și despre tatuajele pe care le are pe antebraț, respectiv invitația de la nunta și botezul Clarei, dar și un tatuaj ce îi reprezintă pe el și Andreea Bălan. „Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg dacă mă voi despărți de ea”, a mărturisit George Burcea, la interviul de la emisiunea Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV.

George Burcea avea să vorbească și despre perioada grea prin care a trecut, dar și ce înseamnă un divorț într-o familie care părea fericită. ”În momentul în care ai un backround asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a spus George Burcea.

După ce a făcut aceste declarații, George Burcea a fost asaltat cu mesaje din partea fanilor care cred că el și Andreea Bălan se vor împăca.

„Te-ai schimbat foarte mult și sper că în bine ,mai dați vă o singură șansă la fericire ,fetele tale merită o familie completă pe care tu nu ai avut-o ,îmi doresc iar să intru și să apreciez vlogurile cu întreaga voastră familie ,erați modelul meu ,așa familie îmi doream și eu ,multe binecuvântări❤️❤️❤️ / Foarte frumos ai vorbit despre fetițele tale și despre Andreea❤️Mult succes pe mai departe, abia aștept sa te văd in finala🙏🙏🙏 / Eee v-ati fi impacat normal. Dar in fine. Asa sunt oamenii in ziua de azi mult prea orgoliosi. Si refuza sa repare. Hai sa fim seriosi ca nu ai fost un barbat rau si nici ea o femeie rea. / Incercati sa fiti din nou impreuna! Nu se poate sa fii uitat tot ce a fost frumos intre voi! Mai dati va o sansa! e greu dar nu imposibil… voi stiti asta… / Ai vorbit frumos despre familia ta,sper să fii sincer😘” sunt câteva dintre mesajele primite de George Burcea.