George Burcea, mesaj subliminal în emisiunea Ferma! S-a îndrăgostit de Viviana Sposub? FOTO

Publicat: 09/09/2020 | 07:38
George Burcea, mesaj subliminal în emisiunea Ferma! S-a îndrăgostit de Viviana Sposub? FOTO

Imaginile date pe Pro TV în care George Burcea se sărută pasional cu Viviana Sposub continuă să ridice semne de întrebare fanilor artistului. Fanii se întreabă dacă actorul s-a îndrăgostit încă o dată.

Aseară, de la 21:30, la Pro TV a rulat primul episod al emisiunii “Ferma. Orășeni versus săteni”, iar textul de pe tricoul lui George a ridicat semne de întrebare, având în vedere că pune accent pe un mesaj care unii ar putea să îi intepreteze ca romantic.

Mesajul lui George

Cine este Viviana Sposub

Citește și: Cine este bruneta celebră care s-a sărutat pasional cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan! Se spune că are cel mai frumos bust din showbizul românesc

În vârstă de 23 de ani, Viviana Sposub a fost până de curând colega lui Cove si a Adelei Popescu în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV. Producătorii show-ului “Ferma. Orășeni versus săteni” i-au făcut o ofertă de nerefuzat și speră ajungă până în finală.

La fel ca fosta soție a lui George Burcea, focoasa brunetă este pasionată de muzică; jurnalista a făcut pian și canto timp de 12 ani, a urmat cursurile Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani și a cântat într-un grup muzical intitulat “Cheia Sol”, cât a fost la liceu.

Ulterior, Viviana Sposub a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și Intact Media Academy – iar la finalul cursurilor despre lumea televiziunii, ea a acceptat provocarea de a prezenta rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1. În vara anului trecut, jurnalista și-a dat demisia și a semnat un contract cu șefii de la Pro TV, iar pe 26 august a avut prima zi de muncă la “Vorbește Lumea”.

Cu cât ar fi plătit George Burcea la „Fermă”

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma”. După multe luni de inactivitate, noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor, dar, cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții ”low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

George, aseară la Ferma

Nu rata: George Burcea, prima reacție după ce a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub la Ferma de la Pro TV. Ce mesaj subliminal îi transmite Andreei Bălan: „Când simți că nu mai poți..”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.