Cine este bruneta celebră care s-a sărutat pasional cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan! Se spune că are cel mai frumos bust din showbizul românesc

Publicat: 08/09/2020 | 19:46

Filmarea publicată pe Pro TV în care George Burcea se sărută pasional cu o brunetă celebră continuă să facă vâlvă. Fostul soț al Andreei Bălan se numără printre concurenții “Ferma. Orășeni versus săteni”, alături de Viviana Sposub despre care se spune că are cel mai frumos bust din showbizul românesc.

Află și: Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposib la Ferma de la Pro TV: „E bine atunci când…”

Cine este Viviana Sposub, bruneta celebră care s-a sărutat pasional cu George Burcea

În vârstă de 23 de ani, Viviana Sposub a fost până de curând colega lui Cove si a Adelei Popescu în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV. Producătorii show-ului “Ferma. Orășeni versus săteni” i-au făcut o ofertă de nerefuzat și speră ajungă până în finală. La fel ca fosta soție a lui George Burcea, focoasa brunetă este pasionată de muzică; jurnalista a făcut pian și canto timp de 12 ani, a urmat cursurile Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani și a cântat într-un grup muzical intitulat “Cheia Sol”, cât a fost la liceu.

Ulterior, Viviana Sposub a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și Intact Media Academy – iar la finalul cursurilor despre lumea televiziunii, ea a acceptat provocarea de a prezenta rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1. În vara anului trecut, jurnalista și-a dat demisia și a semnat un contract cu șefii de la Pro TV, iar pe 26 august a avut prima zi de muncă la “Vorbește Lumea”.

Vezi și: Gafa de proporții a unei prezentatoare de la Pro TV! Fusta mini s-a ridicat atât de mult, încât i s-a văzut lenjeria intimă

În această seară, de la 21:30, la Pro TV va rula primul episod al emisiunii “Ferma. Orășeni versus săteni”, iar premierea este așteptată cu multă nerăbdare. Mulți vor să vadă cum au ajuns Viviana Sposub și George Burcea în ipostazele intime care au fost deja difuzate la televizor în cadrul promo-ului. Focoasa brunetă a fost de mai multe ori surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul ei, Ionuț Rusu –  cunoscutul comediant de la “iUmor” a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre relația pe care o are cu soacra lui.

Nu rata: George Burcea, prima reacție după ce a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub la Ferma de la Pro TV. Ce mesaj subliminal îi transmite Andreei Bălan: “Când simți că nu mai poți..”

Citește și: Am aflat cine vor fi primii eliminați din “Ferma”. Lista completă cuprinde doi “săteni”, o „orășeancă” și pe…

“Ferma. Orășeni versus săteni” va fi difuzată la Pro TV în fiecare marți (21:30), miercuri (22:30) și joi (21:30).

Află și: Amantlâc “La Măruță”. Vedeta Pro TV, prinsă în mașină, noaptea, cu amantul