Diagnosticul crunt primit de tatăl lui Catrinel Sandu. El este operat de urgență

Publicat: 20/03/2019 | 18:20

Tatăl lui Catrinel Sandu traversează o perioadă teribilă din viața sa, chiar înainte ca vedeta și soțul ei, Steve Schroeter, să vină în România. În această seară, Nicu Sandu este operat de urgență la un spital din București. Cumpăna părintelui vine la scurt timp după ce ea și partenerul său de viață și-au unit destinele în mare secret în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Apelul disperat făcut de Catrinel Sandu pentru tatăl ei

Tatăl îndrăgitei artiste a suferit un accident vascultar, un diagnostic crunt, care a picat ca un trăsnet în familie. În cursul zilei de ieri, Nicu Sandu a fost la grădină, la conacul pe care îl deţine la marginea Capitalei ca să îl pregătească pentru vizita fiicei lui și a ginerelui său. În această dimineață, părintele lui Catrinel Sandu a fost găsit amorțit de un vecin care a venit la el, relatează spynews.ro.

În aceste momente, Nicu Sandu este internat la Spitalul Colentina, iar soția lui îi este alături și îi oferă toată atenția și sprijinul moral, mai ales că în curând el va intra în sala de operații. Între timp, Catrinel Sandu se află în America și își caută bilete de avion ca să vină cât mai curând în țară și să-i fie alături tatălui ei.

Citește și: Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret!

Catrinel Sandu a divorţat de tatăl fiicelor sale, după ce a fost înşelată

Catrinel Sandu şi fostul tenismen Gabriel Trifu au decis să pună punct mariajului lor la începutul acestui an. Ei au avut o relație de 11 ani. Vedeta a mărturisit că fostul soţ a avut o relaţie în paralel. Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu au împreună două fetiţe, care locuiesc alături de mama lor.

În prezent, Catrinel Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Steve Schroeter, medic stomatolog și tată a doi băieți. Românca a fost cerută de soție de american în vara lui 2018 și, ulterior, s-au căsătorit în secret. Ei locuiesc în Sarasota, Florida. Sara și Lara, fiicele vedetei, se înțeleg foarte bine cu tatăl vitreg.

Citește și...