Dialog tensionat între Simona Halep şi Darren Cahill în timpul finalei de la Cincinnati!

Publicat: 20/08/2018 | 12:51

Simona Halep (1 WTA) şi Darren Cahill au avut parte de un moment uşor tensionat, duminică, în cadrul finalei de la Cincinnati, cu Kiki Bertens.(CITEȘTE ȘI:  FOTO! VLAD CHIRICHEȘ, FASCINAT DE O SEXY JURNALISTĂ LA MECIUL CU LAZIO! IMAGINEA A FĂCUT DELICIUL INTERNAUȚILOR!)

„Ea a avut o lovitură bună, iar tu te grăbeşti. Răbdare! Ai câştigat primul set, jucând un tenis bun, agresiv, fără să încerci lovituri nebune, cu loc de manevră, un spin bun, împingând-o în spate. De îndată ce ai câştigat primul set, totul s-a schimbat; ai început să cauţi lovituri rapide pentru puncte rapide. Răbdare! Nu mă interesează dacă nu te duci după toate acele mingi, pentru că, dacă mergi dintr-un colţ în celălalt, îţi oboseşti picioarele. Sunt complet de acord cu asta. Pune un spin bun pe mingi, în special pe forehand, ai răbdare. La al doilea serviciu nu e nicio problemă, poţi să stai unde vrei, e în regulă, dar la primul nu te retrage. Poţi începe fără probleme cu câţiva paşi înapoi, dar încearcă să îi faci şi în lateral. De îndată ce vei recăpăta acel joc la retur, vei fi ok. Arăţi bine!”, a spus Darren Cahill.

Mai mult decât atât, Super Simo i-a cerut antrenorului să nu mai vorbească atunci când ea ratează.

A treia încercare de a câștiga trofeul de la Cincinnati

Simona Halep s-a aflat, duminică, la a treia încercare de a câștiga trofeul de la Cincinnati. Și a încercat să scrie istorie în meciul pe care l-a disputat cu olandeza Kiki Bertens, finalista-surpriză a turneului și cea supranumită „devoratoarea” jucătoarelor de top 10. Sportiva noastra a pierdut, însă, în trei seturi.

Citește și...