Diana Belbiță are probleme de sănătate: „Nu știu dacă voi mai putea lupta curând!”

Publicat: 27/05/2018 | 09:42

Diana Belbiță trece prin momente mai puțin plăcute. Fosta concurentă de la Exatlon se confruntă cu probleme de sănătate. În Republica Dominicană, toți au putut vedea cât de puernică este sportiva, însă puțini știu că ea a avut o accidentare urâtă la genunchi, care nu o lasă nici acum să se antreneze. (Console si accesorii gaming)

Fanii Dianei Belbiță au tot întrebat-o în ultima vreme când se întoarce în „cușcă”. Diana Belbiță, supranumită „Prințesa Războinică”, le-a dat o veste proastă admiratorilor săi. Nu și-a programat nicio competiție, pentru că nici măcar nu au putut să-și reînceapă antrenamentele, după întoarcerea din Republica Dominicană. Sportiva a mărturisit că în ultimele săptămâni de Exatlon, ea a jucat deși medicii i-au spus să nu o mai facă. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Nu știu dacă voi putea lupta foarte curând pentru că accidentările din Exatlon sunt “adevărate”, pentru cine se îndoiește de asta. Eu am încă probleme la genunchi, la tendon și din cauza asta nu pot să mă antrenez cum trebuie.  Am jucat în ultimele două- trei săptămâni ale mele la Exatlon accidentată și deși medicii îmi spuneau că trebuie să iau pauză, eu voiam să întru pe traseu. Mințeam mereu medicul că nu mă doare, că mă simț bine. Chiar ajunsese doctorul să spună că e un miracol că m-am vindecat atât de repede. Eu însă mințeam pentru că îmi doream să întru pe traseu”, a mărturisit Diana Belbiță potrivit wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI Ei sunt primii „faimoși” care vor să participe la Exatlon 2019! Cătălin Botezatu își dorește foarte tare să ajungă în emisiune)

 

 

 

Citește și...