Diana Dumitrescu, o graviduță sexy în costum de baie: ”Mămica vă salută pe toți!”

Publicat: 16/05/2019 | 22:21

Diana Dumitrescu se relaxează la maximum într-o vacanță binemeritată și profită de orice ocazie să-și etaleze, cu mândrie, burtica de graviduță.

Și-a făcut bagajele și împreună cu soțul ei, Diana Dumitrescu a plecat într-o binemeritată vacanță în Toscana pentru a profita de ultimele momente petrecute în doi, înainte de venirea pe lume a bebelușului lor. Blondina se bucură de mare, soare și peisaje care-ți taie respirația și… nu ezită să-și etaleze, cu mândrie, burtica de graviduță. Diana Dumitrescu s-a lăsat fotografiată de soțul ei într-un costum de baie negru, întreg, pe marginea unei piscine. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU, STRIGĂT DE AJUTOR ÎN AL DOILEA TRIMESTRU DE SARCINĂ: ”DACĂ AVEȚI IDEI CUM SĂ…”)

”Ce priveliște! Mămica vă salută pe toți!”, a scris Diana Dumitrescu pe contul său de Facebook.

Diana Dumitrescu își etalează, cu mândrie, burtica de graviduță

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”(VEZI ȘI: CINE A AJUTAT-O PE DIANA DUMITRESCU SĂ SCAPE DE DEPRESIE: ”AM AVUT MARE NOROC CU…”)

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.

Citește și...