Din păcate, veștile sunt triste. Medicii au făcut anunțul despre Mihai Constantinescu

Publicat: 10/06/2019 | 16:25

Mihai Constantienscu se află în continuare intubat și ventilat mecanic la Spitalul Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, care au precizat că deconectarea sa de la aparate nu este posibilă momentan, întrucât el „nu are respirații spontane”.

Potrivit unor surse medicale, că Mihai Constantienscu se află în continuare intubat și ventilat mecanic la Spitalul Floreasca: „Dimineața, la raport, el era încă pe ventilație”, spun sursele citate.

Acestea au precizat în contextul în care luni au apărut în spațiul public informații potrivit cărora Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate, reușind să respire singur, că toate aceste lucruri se infirmă, întrucât artistul nu are în acest moment „respirații spontane”. „Tocmai asta era culmea, că nu avea respirații, să spunem spontane. Nu aveau cum să-l deconecteze pentru că nu avea respirații”, au spus sursele medicale pentru MEDIAFAX. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI RĂVĂȘITOARE. SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună. Artistul şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Citește și...