A dispărut de 20 de ani de pe ”sticlă”! Cum arată azi cel mai popular prezentator de la PROTV

Publicat: 17/05/2018 | 22:56

”Veniți cu noi pe programul doi”! A fost primul mare succes al omului de televiziune Mihai Tatulici. Apoi, jurnalistul s-a lansat într-o serie de proiecte care mai de care mai ambițioase, a ”traversat” televiziuni, a devenit om de afaceri, dar… (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) De aproape 20 de ani, Tatulici a ieșit din lumina reflectoarelor. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe străduțele ”Bucureștilor”. Cum arată acum Mihai Tatulici?

Jurnalistul și scriitorul Mihai Tatulici a dispărut, brusc, din viața publică. De aproape 20 de ani, vedeta multor televiziuni s-a concentrat doar pe scris. Ceea ce începuse prin anii ’70. Nu a mai vrut televiziuni, jurnalism. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a dat nas în nas cu fondatorul postului Tele 7 ABC. (CITEȘTE ȘI: EA A FOST UNA DINTRE SOTIILE LUI MIHAI TATULICI! O SUPER ACTRITA CARE S-A IUBIT CU DOI MARI REGIZORI ROMANI)

Pare să fi rămas același om hotărât, după cum pășește, doar silueta sa este acum un pic mai proeminentă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Mihai Tatulici a parcat ușor, lângă bordură, superbul său bolid, după ce s-a asigurat că nu-i pericol. Cu ochelarii fumurii pe nas, scriitorul a coborât, a văzut că mașina ”șade” bine acolo, apoi a dat să plece. Îmbrăcat tinerește, Tatulici ”fentează” ușor vârsta.

Fostul prezentator a traversat, ușor, cu telefonul într-o mână și cu cheile de la mașină în cealaltă. A ajuns la destinație în scurt timp, unde a poposit vreme de o oră. A revenit la fel de liniștit, tot cu ochelarii pe ochi, a traversat, a urcat în mașină, s-a asigurat și apoi a dat ”bice cailor”.

Dat afară de la ziar din cauza divorțului

Mihai Tatulici și-a început activitatea în presă în 1968, la revista Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Alma Mater, unde a ajuns redactor şef.  În 1971, după terminarea facultăţii, este introdus de Nicolae Stoian la Viaţa Studenţească la secţiunea „Reportaj”. Ajunge secretar general de redacţie în 1979, dar este dat afară pentru că se afla la al treilea divorţ şi nu avea o viaţă morală exemplară.

Pentru puţin timp scrie scenarii pentru studiourile Sahia, scrie cărţi şi colaborează la Radio. În 1980, ajunge realizator la TVR, unde lucrează fără întrerupere pînă la Revoluție. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL COCOȘ & CELEBRUL ”DOMN DAN” AU FĂCUT ȘPRIȚ PE SEPAREU LA GARĂ!)

Primul său succes a fost „Veniţi cu noi pe programul doi”, la care a înregistrat rating de 46%. Tatulici pune bazele postului Tele 7 ABC, de unde demisionează în 1995 pentru a se muta la Pro TV. În 1996 fondează Clubul Român de Presă. A lucrat apoi la Realitatea TV, fiind director de programe.

Tatulici, om de afaceri

Mihai Tatulici are câteva companii lansate în domeniul media. Astfel, la revista Privirea deţine majoritatea împreună cu soţia lui. La fel şi în cazul firmei de producţie cinematografică N & T Trading. Deţine apoi împreună cu Sorin Ovidiu Vîntu o televiziune rămasă la stadiul de proiect (G TV) şi Mihai Tatulici Production (acţionar majoritar Imola). A investit bani şi într-o firmă de comerţ cu produse zaharoase (MCM Network) şi într-o asociere cu trustul PRO în firma Mediafest. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DIVORȚUL DE 800.000.000 €! VĂDUVA MILIARDARULUI A OBȚINUT…)

Nu mai crede în presa românească

Într-un interviu acordat în urmă cu un an, Mihai Tatulici spunea că presa de astăzi ”a murit”.  ”E în cădere liberă, pentru că, uitaţi-vă, anchetele azi le face DNA-ul, nu presa! Rarisism ea… Iar acum au ajuns anchetele să fie făcute prin sponsorizări de grupuri de ziarişti foarte buni, dar foarte puţini! Uitaţi-vă ce s-a ales de reportaj! Reportajul (cu două excepţii mari şi late din care cea mai importantă e la PROTV, România te iubesc), nu mai există! Presa e săracă şi ţinută de clasa politică aşa, săracă, ca să ai nevoie întodeauna nevoie de ajutor tu, ziarist, şi să nu ridici capul! Un ziarist adevărat e un ziarist care are ce mânca, care are din ce trăi ca să se poată dedica meseriei. Or asta se întâmplă la primii zece, dar pentru următorii viaţa e complicată”, spunea Mihai Tatulici.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...