Doamna David Guetta pune joi noapte la NUBA!

Publicat: 13/05/2019 | 23:12

Așa cum ne-a obișnuit, Grupul NUBA nu încetează să revoluționeze lumea nightlife-ului românesc. După o deschidere grandioasă a unui nou sezon al locației de vară de pe malul lacului Herăstrău, NUBA #Summervibes, clubul-restaurant continuă să uimească prin invitații săi de seamă.

Astfel, joi, 16 mai, un alt nume sonor va urca pe scena îndrăgitului club: Cathy Guetta, supranumită ”the Queen of Ibiza” (”Regina Ibizei”).

După 20 de ani de căsnicie cu faimosul DJ și producător muzical David Guetta, Cathy Guetta a reușit să își facă singură un nume în industrie, cu toate că divorțul intentat de David în anul 2014 a fost un șoc pe plan internațional pentru sutele de mii de fani. Fiind directorul creativ din spatele show-urilor fostului său soț, lui Cathy nu i-a fost greu să cucerească în scurt timp inimile și atenția multor oameni, reușind chiar să își deschidă propriul club pe plajă în Ibiza în 2018: Bikini by Cathy Guetta.

Show-ul lui Cathy Guetta se anunță fabulos

Astfel, petrecerile găzduite de ea, inițial în Ibiza, unde ”plouă” cu șampanii fine Armand de Brignac au ajuns să fie cunoscute în toată lumea, înglobând mai multe elemente frapante: dansatoare hip-hop, ringuri de box și, nu în ultimul rând, jocuri spectaculoase de lumini.

Show-ul lui Cathy Guetta se anunță, așadar, a fi unul de-a dreptul incendiar, oaspeții NUBA #Summervibes urmând să aibă parte de o noapte plină de surprize pe 16 mai, surprize care cu siguranță vor continua pe tot parcursul noului sezon.

NUBA, gazda celor mai cool petreceri

Pe lista artiștilor internaționali care au făcut show-uri istorice la NUBA se numără și multimiliardara Paris Hilton, care a susținut anul trecut primul show live, în calitate de DJ, în România. Paris a început să pună muzică în urmă cu șase ani, iar de atunci a fost prezentă doar în cluburile exclusiviste din Ibiza și Las Vegas. A urmat NUBA. Poate cel mai exotic loc în care a fost prezentă, până acum, Paris Hilton.

Paris Hilton a creat o atmosferă senzațională la NUBA București

Un alt miliardar excentric a bifat, de asemenea, prezența la NUBA Mamaia, chiar la inaugurarea celui mai futurist club de la mare. Se întâmpla anul trecut, atunci când s-au vândut peste 1.500 de brățări de acces pentru party-ul de deschidere de la NUBA Mamaia, petrecere care a durat trei zile: a început cu Antonis Remos, a continuat cu nimeni altul decât celebrul Gianluca Vacchi și s-a terminat cu DJ-ul milionar Jean Roch, proprietarul lanțului de cluburi VIP ROOM (Paris, St. Tropez etc.).

(VEZI ȘI: MULTIMILIARDARA PARIS HILTON, MEGA-SHOW LA NUBA BUCUREȘTI!)

Megastarul american faimos pentru hit-ul internațional Purple Lamborghini, Rick Ross, a făcut mare petrecere la NUBA Mamaia, în august anul trecut, atunci când s-a urcat pe scenă direct cu… un Lamborghini!

Jason Derulo a făcut un show memorabil la NUBA Mamaia

O prezență de zile mari a fost și Jason Derulo pe scena de la NUBA Mamaia, tot în august, anul trecut. Cei aflați în club au gustat din plin ritmurile cântărețului și s-au dezlănțuit pe ringul de dans.

(CITEȘTE ȘI: Cel mai spectaculos miliardar al planetei, DJ la NUBA)

Pentru rezervări: 0768.22.68.22

Citește și...