Doinița Oancea, cea mai voluptuoasă burlăciță din Mamaia, a zăpăcit masculii cu trupul ei!

Publicat: 16/07/2018 | 23:14

Doinița Oancea a petrecut câteva zile la Mamaia, de una singură, pentru a se bucura de razele soarelui, dar și de valurile pe care nu le găsește la piscinele din București. Și i-a înnebunit pe cei din jur, cu formele sale voluptuoase. (Reduceri mari la jocuri PC) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile care aprind imaginația bărbaților.

Masculii din jurul ei au oftat prelung, la plaja H2O din Mamaia, unde vedeta a decis să se destindă câteva zile. Asta pentru că, odată dat voalul jos, a apărut un trup perfect și bronzat…  (Promotiile zilei la monitoareAl Doiniței Oancea, burlăcița după care mulți crai de București întorc privirile. (CITEȘTE ȘI: DOINIȚA OANCEA, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU LIVIU VÂRCIU)

Cea mai voluptuoasă burlăciță din showbiz nu s-a dat în spectacol pe nisip. A fost liniștită, pe șezlong, la plajă și, din când în când, a înaintat în bătaia valurilor Mării Negre. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe Doinița exact în momentul când s-a ridicat și a plănuit o ”băiță”, pentru că soarele o cam încinsese.

Voalul alb a căzut ușor de pe ea, moment în care vecinii de șezlong au mărit ochii. Doinița nu i-a băgat în seamă, pentru că exact în acel moment i-a sunat telefonul. Cu el la ureche, ea a înaintat către mare. A pășit, diafan, pe scoicile din buza plajei, apoi a înaintat ”eroic” în apa care îi acoperea, centimetru cu centimetru, picioarele. Fundulețul a ajuns și el lovit de valuri, moment în care Doinița nu s-a mai avântat. A continuat să vorbească la telefon, iar cu mâna liberă a aruncat niște stropi pe ea, pentru că așa prinde mai bine bronzul. (CITEȘTE ȘI: DOINIŢA OANCEA A FUGIT ÎN VACANŢĂ CU IUBITUL!)

Câteva minute a ”hoinărit” prin apă, apoi a făcut cale întoarsă, încet, parcă pentru a nu tulbura apa sărată a mării. S-a oprit când a pășit pe plajă, pentru a oferi un răspuns în mobilul care i se lipise de ureche. Liniștită, a înaintat pe nisipul fierbinte până la șezlong. Unde s-a întins în bătaia puternică a razelor soarelui.

Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru s-au împrietenit pe platourile de filmare, în urmă cu aproape 10 ani. Despre ei s-a spus că ar avea o relație, dar niciunul dintre ei nu și-a asumat-o. Doinița Oancea juca în „Inimă de ţigan”, iar Augustin Viziru, în „Regina”. Se întâlneau pe platourile de filmare și așa au ajuns la o mare amiciție. Din ultimele zvonuri, cei doi s-ar fi despărțit de puțin timp.

“Eram colegi la postul «Acasă» dar nu ne prea băgam în seamă. Abia când au început filmările pentru «Regina» s-au legat lucrurile între noi. Am fost colegi în «Îngeri pierduți», unde personajele noastre din serial s-au şi căsătorit. Din 2015 facem cuplu în mai toate producţiile TV, de la «Ferma Vedetelor», până la serialul «O grămadă de caramele»”, povestea Doinița. (CITEȘTE ȘI: DOINIŢA OANCEA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, ÎN DIRECT! ACTRIŢA A POVESTIT CUM A FOST ÎNŞELATĂ: ”ERA UN SCHIMB DE MESAJE DE LA EA“)

“Ea este jumătatea mea, Pamela mea, carameaua mea. Ne ştim de pe platourile de filmare de la «Acasă TV». Ideea este că Doiniţa face parte dintre persoanele cu care m-am înţeles cel mai bine pe platourile de filmare, ştiu că mă pot baza tot timpul, 100%, pe ea. Pentru mine ea e pe primul loc, indiferent de situaţie”, a spus și Augustin Viziru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...