Doliu uriaș! A murit Prințul Otto of Hesse al Germaniei

Autor: Daria Popa
Publicat: 20/05/2020 | 13:21
Doliu uriaș! A murit Prințul Otto of Hesse al Germaniei

ZI de doliu uriaș! Prințul Otto of Hesse al Germaniei s-a stins din viață la numai 55 de ani, în urma unui tragic accident de motocicletă. 

Prințul Otto of Hesse al Germaniei a murit la doar 55 de ani, informează presa din străinătate. Potrivit informațiilor de la fața locului, acesta s-a stins din viață după ce a fost implicat într-un cumplit accident de motocicletă care i-a fost fatal.

VEZI ȘI – A MURIT PRINȚESA MARIA, DESCENDENTĂ A DINASTIEI HABSBURGILOR. AVEA NUMAI 31 DE ANI!

Deși medicii au intervenit de urgență, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Accidentul a avut loc în apropiere de Lake Constance, acolo unde motocicleta sa în valoare de 18.000 de lire sterline s-a izbit violent într-o barieră.

Avea o mare pasiune pentru motociclete și mașini sport, extrem de puternice

Prințul Otto of Hesse al Germaniei avea o mare pasiune pentru motociclete și mașini sport și deși nu se cunoaște cu exactitate cauza accidentului, presa internațională vehiculează faptul că acesta ar fi încercat să depășească un alt vehicul în trafic, lucru ce i-a fost fatal, în cele din urmă.

CITEȘTE ȘI – LUX ȘI OPULENȚĂ! PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE, GATA SĂ PLĂTEASCĂ 13 MILIOANE DE EURO PENTRU O CASĂ. FOTO

Mai mult, în urma celor întâmplate polițiștii au constatat că Prințul Otto of Hesse al Germaniei avea viteză mare pe motocicletă, motiv pentru care impactul cu bariera i-a fost fatal.

Prințul Otto of Hesse al Germaniei era descendent al familiei regale germane. Acesta avea rude îndepărtate cu Familia Regală Britanică și legături cu domnitorii Prusiei.

Citește și...