Dorel din Las Fierbinți a plătit pentru căruciorul bebelușului cât pentru o Dacie SH!

Publicat: 07/04/2019 | 22:14

Mihai Rait, alias Dorel din ”Las Fierbinți”, se respectă! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a regăsit pe îndrăgitul actor, în parcul Herăstrău, alături de soție și de bebelușul lui, care s-a născut în august, anul trecut. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Micuțul era ”plasat” într-un landou care costă cât o mașină second hand! Familia Rait a făcut o mică plimbare, sub razele de soare încă ”inocente”, numai bune pentru o destindere în aer curat.

Mihai Rait, fabulosul personaj Dorel, din ”Las Fierbinți”, așa cum îl cunoaște mai tot omul, zici că e făcut să fie tată! Din august, anul trecut, atunci când soția lui, Ana, a adus pe lume o minunăție de băiețel, actorul nu-și mai încape în piele de bucurie, dar și de mândrie. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Și îl răsfață pe micuț, fără îndoială, spre bucuria soției sale. De cum primăvara s-a făcut simțită, nu numai în calendar, ci și cu puțină căldură, cei doi părinți nu ratează plimbările. S-a întâmplat și în urmă cu mai bine de o săptămână, atunci când pe aleile Herăstrăului s-au ”legănat” nu numai actorul, soția și copilașul, ci și părinții lui Mihai Rait. (CITEȘTE ȘI: BOBIȚĂ ȘI DOREL DIN LAS FIERBINȚI SCHIMBĂ MAȘINILE CA PE CĂMĂȘI! ȘI-AU LUAT ”TANCURI”…)

Iar acum, o nouă rundă, în același parc din Capitală. Mihai și Ana au mai dat o tură, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit, încă o dată. Îmbrăcați lejer, el într-un trening, cei doi s-au plimbat, împingând, pe rând, landoul care… valorează cât o Dacie second hand. Prețul unui astfel de cărucior, dotat cu ce nu-ți trece prin minte, depășește, astfel, suma de 5.000 de lei. Dar merită, evident, că doar este pentru cel mai prețios membru al familiei! (NU RATA: TOP 20 – DOREL ÎN ACȚIUNE. CELE MAI COMICE GREȘELI TEHNICE)

Mihai pare ușor îngândurat, dar îi va trece repede

”Frații” Dorel și Bobiță, din Las Fierbinți, se cunosc de pe băncile școlii

Dorel este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din celebrul serial ”Las Fiebinți”, care a început să se deruleze pe micile ecrane în urmă cu șapte ani. Iar un altul este Bobiță, jucat de Mihai Bobonete. Cei doi actori, Rait și Bobonete, sunt „frați” nu numai în serial, ci și dincolo de el. Mai mult, îi leagă o prietenie încă de pe băncile școlii: au fost colegi din clasa a IV-a. „Eu mă mutasem de la Constanţa, el din Craiova, cu părinţii la Giurgeni, Ialomiţa. Ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit”, au povestit cei doi la emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”. (CITEȘTE ȘI: ACEASTA ESTE ADEVĂRATA FAMILIE A LUI DOREL DIN ”LAS FIERBIȚI”! L-AM FILMAT CU SOȚIA, BEBELUȘUL + PĂRINȚII DE LA HÂRȘOVA)

Ba, în semn de prietenie, prietenii care aveau să devină super-actori și-au făcut câte un tatuaj pe picior! Mihai Rait îl are tatuat pe pe Stan, Bobonete, pe Bran. Ulterior, cei doi au ajuns să facă actorie în București, dar și spectacole de stand-up comedy, mult gustate de public. Bobonete și Rait au jucat în serialul „Vine Poliţia”, în 2008, iar apoi în pelicula „Naşa” din 2011. În 2012, au primit rolurile celor doi fraţi din „Las Fierbinţi”, Bobiță şi Dorel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...