Aceasta este adevărata familie a lui Dorel din ”Las Fierbiți”! L-am filmat cu soția, bebelușul + părinții de la Hârșova

Publicat: 26/03/2019 | 23:23

Dorel din ”Las Fierbinți” îndură orice chin pentru a ajunge și el vedetă în sat! Așa cum pare a fi fratele lui mai descurcăreț, Bobiță! Dincolo de rolul din serialul care a captat inimile telespectatorilor încă de la debut, în 2012, Mihai Rait, cel care-l interpretează magistral pe Dorel, este un familist convins! Mai mult, a devenit anul trecut tată, iar responsabilitățile au crescut! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe îndrăgitul actor alături de întreaga familie, în parcul Herăstrău, iar imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate spun totul despre omul Mihai Rait.

”Las Fierbinți”, debut, 1 martie 2012, la ProTV! Cu emoții au stat regizorii, dar și actorii, dar s-au ”scuturat” repede de ele: serialul a prins imediat la public! O reușită, în urma căreia la rampă au ieșit personajele spectaculoase jucate de actori la fel de spectaculoși. Unul dintre ei, Mihai Rait. Dorel, în serial, fratele lui Bobiță (jucat de Mihai Bobonete). Cum este în viața reală Mihai? (CITEȘTE ȘI: CE FAMILIE FRUMOASĂ ARE CELENTANO DIN LAS FIERBINȚI. CE MESERIE ARE SOȚIA LUI)

Adevărata față a lui „Dorel”

Un tip vesel e cu siguranță, judecând după imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Grijuliu, atent cu ai lui, cu soția, cu părinții, veniți tocmai de la Hârșova, pentru o plimbare de vis în parcul Herăstrău. Da, s-a întâmplat weekend-ul trecut, când, e drept, vremea a fost aceea care i-a ”împins” din casă. Mihai, soția Ana Maria și părinții lui au ales parcul, în acea superbă după-amiază de martie. Alături de ei, cum altfel, bebelușul, pe care Ana i l-a dăruit lui Mihai în august, anul trecut.

Mihai, la o plimbare în ”Herăstrău” cu soția, bebelușul și părinții lui

”Dorel” a fost numai un zâmbet. Ana Maria a fost aceea care a ”șofat”, împingând landoul în care urmașul familiei a stat liniștit. De aceea, Mihai s-a aplecat asupra lui, l-a sărutat și a făcut o glumiță. Soția a izbucnit în râs, în timp ce și-a continuat, atentă, drumul. Cei patru au schimbat și câteva vorbe, pe malul lacului, printre sălciile care ”plângeau” în apă. Da, o familie fericită! (VEZI AICI: ANALIZELE TOXICOLOGICE ÎL ÎNFUNDĂ… FIRICEL DIN ”LAS FIERBINȚI” S-A DROGAT CU COCAINĂ!)

”Frații” Dorel și Bobiță, din Las Fierbinți, se cunosc de pe băncile școlii

Mihai Rait (Dorel, în Las Fierbinți) și Mihai Bobonete (alias Bobiță) sunt frați în serialul de comedie care a avut debutul în martie 2012. Dar, mai mult decât atât, pe cei doi îi leagă o prietenie încă de pe băncile școlii. Bobonete și Rait au fost colegi încă din clasa a IV-a. „Eu mă mutasem de la Constanţa, el din Craiova, cu părinţii la Giurgeni, Ialomiţa. Ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit”, au povestit cei doi la emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”. (CITEȘTE ȘI: AU FĂCUT BANI FRUMOȘI LA PRO TV! CE MAȘINI AU BOBIȚĂ ȘI DOREL DIN ”LAS FIERBINȚI”! FOTO PAPARAZZI)

Ba, în semn de prietenie, cei care aveau să devină actori și-au făcut câte un tatuaj pe picior! Mihai Rait îl are tatuat pe pe Stan, Bobonete, pe Bran. Ulterior, cei doi au ajuns să facă actorie în București, dar și spectacole de stand-up comedy, mult gustate de public. Bobonete și Rait au jucat în serialul „Vine Poliţia”, în 2008, iar apoi în pelicula „Naşa” din 2011. În 2012, au primit rolurile celor doi fraţi din „Las Fierbinţi”, Bobiță şi Dorel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...