Au făcut bani frumoși la Pro TV! Ce mașini au Bobiță și Dorel din ”Las Fierbinți”! FOTO PAPARAZZI

Publicat: 12/01/2019 | 08:52

Dorel și Bobiță sunt ”frați” și în afara serialului care i-a făcut celebri. În pauzele de filmări pentru “Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și Mihai Rait se întâlnesc pentru a sta de vorbă, chiar dacă “Dorel” se abate de la misiunile creionate de soție: să cumpere scutece! (VEZI ȘI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN)

Cine spune că atunci când apar copiii se schimbă și prioritățile? ”Dorel” și ”Bobiță” din Las Fierbinți sunt atât de buni ”frați” și în afara serialului, încât lasă impresia că se joacă cu nervii soțiilor…

Dovada: într-o zi normală de ianuarie, când Mihai Rait (Dorel) a fost trimis, cel mai probabil, de soție să cumpere un pachet de scutece, el a considerat că se poate abate puțin de la drum pentru a schimba câteva vorbe cu Bobonete. (VEZI ȘI: CUM ÎȘI PUNEA DOREL DIN „LAS FIERBINȚI” “LA TREABĂ” SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ)

Chiar și ei râd la glumele lor!

Și-au parcat mașinile una în spatele celeilalte și, plini de bună-dispoziția naturală cu care au cucerit publicul, au început să discute diverse pe trotuar, de parcă nu se văzuseră de un secol. Nici frigul și nici treburile serioase nu i-au făcut să cedeze discuției lungi. Zgribulit, ”Dorel” s-a încheiat la geacă, și-a băgat mâinile în buzunar și a țopăit de pe un picior pe altul cât îl asculta pe Bobonete.

Și se pare că inclusiv ei râd la glumele lor, pentru că, la câteva secunde de discuție, îi pufnea râsul și se uitau de jur-împrejur, de parcă simțeau că sunt priviți. (CITEȘTE ȘI: “FIRICEL” DIN “LAS FIERBINŢI”, PROBLEME CU LEGEA)

“Dorel”, misiune îndeplinită

”Dorel” și-a dat seama, într-un sfârșit, că trebuie să rezolve și problema pentru care plecase de-acasă. Așa că s-a urcat în mașină și s-a dus val-vârtej la un hipermarket pentru a cumpăra… pamperși! Pentru că părea să fie în întârziere, nu a mai cumpărat altceva. Și chiar s-a strâmbat, la un moment dat, cumva îngrijorat, la ieșire, gândindu-se, poate, la reproșurile care vor urma acasă pentru că nu a venit mai repede.

”Dorel” a devenit tătic în urmă cu cinci luni, atunci când soția lui, Ana Maria, a adus pe lume un băiețel pe care l-au botezat Alexandru Mihai.

A făcut copil în pauza de la filmări?!

Pentru că filmările la serialul “Las Fierbinți” merg pe bandă rulantă, mai în glumă, mai în serios, colegii actorului Mihai Rait susțin că acesta și-a lăsat soția însărcinată… într-o pauză! (VEZI AICI: DRAMA PRIN CARE TRECE “GIANI” DIN “LAS FIERBINȚI”)

Avem familii mari, fiecare are copii, unii au gemeni, alţii au câte unul sau doi, Dalida are şi ea un copil şi urmează să nască şi nevasta lui Rait, e însărcinată în patru luni. Uite aşa se formează o nouă generaţie de «fierbinţei» . Probabil că în pauza de filmare, între două spectacole, s-au pus pe treabă, pe făcut copii”, au povestit surse de pe platourile de filmare atunci când s-a aflat că soția lui ”Dorel” este însărcinată.

Serialul a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012 şi a ajuns deja la cel de-al 14 lea sezon. „Las Fierbinţi” a avut de-a lungul difuzărilor cele mai mari audienţe, fiind urmărit în medie de două milioane de telespectatori. În serial au fost invitate, de-a lungul anilor, nume mari în roluri speciale, precum Stela Popescu, Maia Morgestern sau Horaţiu Mălăele. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ ÎN REALITATE “ASPIRINA”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...