Dorian Popa se dă la Lidia Buble! Dan Negru l-a dat în vileag pe artist: ”Nu există moment în care să nu-i faci un compliment…”

Publicat: 12/07/2018 | 16:44

Dorian Popa este jurat alături de Lidia Buble în cadrul emisiunii ”Next Star” și… e pus pe șotii! Dan Negru este convind sută la sută că artistul îi face ochi dulci colegei sale, Lidia Buble. (Promotiile zilei la monitoare)

Face ce face și reușește să acapareze atenția tuturor! Chiar și a Lidiei Buble, se pare. Dorian Popa o șicanează mereu pe artistă, iar acest lucru a lăsat loc de interpretări. Dan Negru a fost primul care a observat atitudinea pe care o are artistul atunci când se află în preajma Lidiei Buble. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, ÎNTR-UN MARE SCANDAL! A AJUNS LA PROTECȚIA COPILULUI, DUPĂ O SCENĂ CU O FETIȚĂ DANSÂND LASCIV! REACȚIA VEDETEI)

”Știi ce-am observat? Nu există moment în care să nu-i faci un compliment, o șicană, dar șicanele alea dulci. De fiecare dată când vine își dă jos tricoul. N-are ce să zică Răzvan că nu e însurat cu Lidia, nu au copii.”, a mărturisit Dan Negru. (VEZI ȘI: DORIAN POPA, AMINTIRI DUREROASE DIN COPILĂRIE: ” MI-AM TĂIAT LIMBA PE JUMĂTATE”)

Pepe îl șicanează, la rândul său, pe Dorian Popa

Pepe, de altfel, a observat că atunci când își face Răzvan apariția, Dorian se comportă diferit și este mai trist. Ei bine, atât Dan Negru cât și Pepe nu ezită să glumească pe seama lui Dorian Popa cu fiecare ocazie pe care o au. Ce-i drept, e veselie mare, în culisele emisiunii ”Next star”. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...