Dramă în familia lui Ingrid Vlasov. Creatoarea de modă și fiica ei de 16 ani au fost testate pozitiv cu COVID-19

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 16:53
Dramă în familia lui Ingrid Vlasov. Creatoarea de modă și fiica ei de 16 ani au fost testate pozitiv cu COVID-19

Dramă fără margini în familia lui Ingrid Vlasov! La numai o săptămână de când mama acesteia a decedat, fiind infectată cu noul coronavirus, creatoarea de modă și fiica ei de numai 16 ani au fost și ele testate pozitiv.

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și fiica ei de numai 16 ani au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Totul s-a întâmplat la o săptămână de la tragedia din familia ei, după ce mama sa a murit, fiind și ea infectată cu COVID-19.

Reamintim că și tatăl lui Ingrid Vlasov, Mihail Vlasov este și el internat în spital, cu diagnosticul COVID-19. 

Fiica lui Ingrid Vlasov, semnal de alarmă pe internet

Noelle este fiica celebrei creatoare de modă, Ingrid Vlasov și are numai 16 ani. Cu toate acestea, pentru vârsta ei este extrem de matură și știe ce presupune virusul. Tocmai de aceea, a postat pe Instagram un mesaj prin intermediul căruia trage un semnal de alarmă.

«Nu, eu nu iau virusul». Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani.

Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că «oricum voi nu luați». Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta.

Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are și ce alte afecțiuni are. Cacă ieșiți din casă fără mască, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce?
Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi, vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită”, a scris Noelle pe contul personal de Instagram.