Dueluri tari pentru Viitorul în cantonamentul din Turcia!

Autor:
Publicat: 30/12/2019 | 12:36
Dueluri tari pentru Viitorul în cantonamentul din Turcia!

Viitorul Constanța, formație care a terminat pe locul 6 anul 2019 cu 35 de puncte, la două puncte de FC Botoșani care este pe locul 7, se pregătește în această pauză comptițională pentru a-și păstra locul de play-off, în Turcia.


FABULOS ce are „Bursucul” ACASĂ! Adriana Petrescu e super HOT la 43 de ani!


Echipa lui Gică Hagi, care a sufeirt nmai puțin de 4 înfrângeri în ultimele cinci dueluri din liga 1 susținute în acest an, va susține dueluri tari în stagiul de pregătire din Antalya, programat în perioada 10-25 ianuarie. Printre cele mai importante adversare ale formației pregătite de „Rege” se numără Young Boys Berna şi Sturm Graz.

„După o binemeritată vacanţă, lotul Viitorului Constanţa se va reuni la 9 ianuarie, când va fi efectuată şi vizita medicală, urmată apoi şi de primul antrenament din 2020. În perioada 10-25 ianuarie, FC Viitorul va pregăti a doua parte a sezonului în Antalya, la Belek. Pentru al treilea an consecutiv, constănţenii se vor afla la Sueno Deluxe, un resort de 5 stele unde au beneficiat mereu de cele mai bune condiţii de antrenament”, se arată într-un comunicat oficial postat pe site-ul Viitorului.

Primul meci oficial din 2020 al formației pregătite de Gică Hagi este programat la 3 februarie, de la ora 20:00, în deplasare, cu CSM Poli Iaşi, meci contând pentru runda a XXIII-a a Ligii 1.

Program jocuri amicale Viitorul Constanța în stagiiul de pregătire din Turcia 

-14 ianuarie: FC Viitorul – Young Boys Berna (Elveţia)
-17 ianuarie: FC Viitorul – Olimpik Donetsk (Ucraina)
-21 ianuarie: FC Viitorul – Sturm Graz (Austria)
-24 ianuarie: FC Viitorul – Ballkani (Kosovo)
-24 ianuarie: FC Viitorul – Jagiellonia (Polonia)