Dumitru Postelnicu, tatăl Adinei de la Heaven, a murit

Publicat: 12/07/2018 | 19:24

Dumitru Postelnicu, tatăl Adinei de la Heaven, a murit. Artista a aflat de moartea părintelui ei în timp ce se afla în vacanță. (Reduceri mari la jocuri PC)

Miercuri seară, tatăl Adinei în vârstă de 65 de ani a suferit un atac de cord și, din păcate, nu a mai putut fi salvat. Dumitru Postelnicu era un cunoscut om de afaceri în Vaslui și se mutase recent în Capitală pentru a putea fi mai aproape de fiicele sale. Adina se afla în vacanță, în Liban, atunci când a primit vestea pierderii tatălui ei și a decis să se întoarcă, de urgență, în țară. Înmormântarea va avea loc duminică, în București. (CITEȘTE ȘI: ADINA POSTELNICU, DE LA HEAVEN, SE PREGATESTE SA DEVINA MAMA)

Glance îi este aproape Adinei în aceste momente

În aceste momente grele, iubitul Adinei o susține pe artistă necondiționat. Adina şi Glance formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pe numele său adevărat Islam Faris Glance Mohammed Al-Masany, s-au cunoscut prin 2010, când au colaborat la piesa “Sexy Girl”, pentru care au filmat şi un videoclip. (VEZI ȘI: ADINA DE LA HEAVEN, ÎN LACRIMI ÎN FAŢA IUBITULUI: ”DE AIA M-AM EMOŢIONAT!”)

S-au revăzut după o perioadă şi s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar acum formează un cuplu. Părinţii lui sunt în Bucureşti, bunicii sunt în Yemen, ţara lui natală. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...