După ce Pro TV a anunțat revenirea Masterchef, Antena 1 aruncă “bomba”: Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Publicat: 13/03/2019 | 09:37
După ce Pro TV a anunțat revenirea Masterchef, Antena 1 aruncă “bomba”: Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

La doar o zi după ce fanii emisiunii “Masterchef” au primit cu multă bucurie vestea că show-ul culinar de la Pro TV revine pe micile ecrane, reprezentanții de la Antena 1 au aruncat “bomba”! Ei au făcut un anunț oficial despre “Chefi la Cuțite”, emisiune prezentată de Gina Pistol, iar jurați sunt: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De altfel, numele celor trei chefi celebri au fost vehiculate ca fiind una dintre variantele oficiailor de la Pro TV, având în vedere audiențele pe care le înregistrează la postul concurent.

Număr record de înscriși în cel mai nou sezon Chefi la cuțite

Perioada de preselecții pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment. Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cărei filmãri vor începe în curând.

La nivelul țării, preselecțiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care 3000 s-au înregistrat doar în București. Echipa Chefi la cuțite a pornit în căutarea celor mai talentați concurenți și în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

Filmările vor începe în curând, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare și să treacă prin etapa favorită a show-ului, cea a preselecțiilor pe nevăzute. După șașe sezoane în care s-au luptat “la cuțite”, cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul Chefi la cuțite surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor: Anul acesta îmi doresc să câștig cu o lady-chef!”, mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Citește și...