După ce s-a lăudat cu noul iubit, Loredana Chivu a rămas tot singură și cu buza umflată. Blondina, declarații dureroase: „Un pustiu de oameni”

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 12:01
După ce s-a lăudat cu noul iubit, Loredana Chivu a rămas tot singură și cu buza umflată. Blondina, declarații dureroase: „Un pustiu de oameni”

Deși nu demult se lăuda pe Instagram cu o relație nouă și cât se poate de frumoasă, se pare că lucrurile nu mai stau așa, în prezent, pentru Loredana Chivu. 

Este cât se poate de sexy, are tuning-uri nenumărate, bani, mașină scumpă, dar nu are succes la bărbați! Loredana Chivu este o adevărată ghinionistă atunci când vine vorba de dragoste, căci nici până acum nu a reușit să-și găsească bărbatul perfect.

De curând, Loredana Chivu a dat startul pe Instagram la o serie de mesaje extrem de triste, care fac trimitere către viața ei amoroasă, deloc mulțumitoare și fericită.

„Iubirea e mai bună atunci când există, decât atunci când nu” și-a început Loredana Chivu seria de mesaje controversate, pe rețeaua de socializare.

Loredana Chivu s-a despărțit de iubit

Acum câteva zile, Loredana Chivu se afișa mândră cu noua ei cucerire, un tânăr musculos și tatuat alături de care părea în largul ei și foarte fericită. Cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi a fost una extrem de scurtă, iar dovada stă chiar în următoarele mesaje postate de Loredana Chivu.

„Nu ai nevoie de o relație perfectă. Tot ce ai nevoie este cineva care să-ți iubească ciudățeniile, să vrea să-și petreacă timpul cu tine și să te respecte / Uneori suntem atât de singuri, încât nici somnul nu ne mai vizitează” au fost alte mesaje postate de Loredana Chivu.

Fosta asistentă s-a tunat din nou

Pentru că este o mare fană a operațiilor estetice, Loredana Chivu s-a tunat din nou! Blondina și-a schimbat implanturile mamare și a ales unele mult mai mari, dar a apelat și la o liposucție, pentru a avea o talie de invidiat, de viespe. Deși este extrem de criticată pentru acest aspect și oamenii îi spun mereu că exagerează cu operațiile, Loredana Chivu continuă să surprindă cu intervenții noi.