Loredana Chivu suferă vizibil după ultimele “tuning-uri”. Am filmat-o la mare în timp ce…

Autor:
Publicat: 19/07/2020 | 22:53

Loredana Chivu ocupă, cu siguranță, un loc de cinste în topul celor mai operate femei din România, iar, de curând, a mai pășit în cabinetul medicului estetician, pentru un nou „tuning”.

Deschiderea cluburilor de pe litoral a strâns toate divele și toată crema showbizului românesc. Printre cele care și-au făcut apariția la Nuba, una dintre locațiile exclusiviste de pe litoral se numără și Loredana Chivu, care a atras toate privirile.

(NU RATA: „ARĂȚI VOMITIV”. LOREDANA CHIVU, FĂCUTĂ PRAF DUPĂ CE ȘI-A PUS SÂNI DE 2KG. REPLICA DURĂ A BLONDINEI)

De această dată, fosta asistentă TV nu a fost chiar în cea mai bună formă, pentru că a părut să nu se simtă în largul său. Dacă, acum ceva timp, se dezlănțuia în mișcări senzuale până dimineața, de această dată, Loredana Chivu „a ars-o” mai pe relaxare.

Motivul? Cel mai probabil, recentele operații estetice, care au împiedicat-o chiar și să aibă un mers normal.

Loredana Chivu, mers chinuit din cauza ultimelor operații estetice?!

Loredana Chivu, surprinsă în ipostaze greu de imaginat, pe litoral

Cele mai recente „tuning-uri” suportate de Loredana Chivu i-ar fi adus voluptuoasei blondine dureri groaznice. Încălțată într-o pereche de sandale extrem de înalte și îmbrăcată într-un compleu alb, format dintr-un crop top și o fustă mulată, vedeta de-abia s-a putut ține pe picioare.

Fusta părea să fie mult prea strâmtă pentru posteriorul uriaș pe care l-a obținut în urma operațiilor estetice repetate, iar suferințele din zona abdomenului păreau că nu-i dau pace blondinei, care se tot ținea cu mâinile de zonele dureroase, în timp ce mergea.

(CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE: „ESTE DESTUL DE GRAV….”.)

Fotoreporterii CANCAN.RO au fost pe fază și au surprins-o pe Loredana Chivu în aceste ipostaze greu de imaginat și se pare că nu doar noi am fost uimiți de imaginea ei, ci și trecătorii, care, înainte de a-i „analiza” formele, erau atenți la mersul mult prea chinuit pe care îl avea Loredana Chivu.

Se pare că, până la urmă, Loredana nu a vrut să rateze o noapte de distracție în club, chiar dacă operațiile recente au făcut-o să nu se simtă tocmai în largul ei. Fosta asistentă TV și-a luat cu ea grupul de prietene, care au fost nevoite să o aștepte de fiecare dată, din cauza mersului său mai lent.

Loredana Chivu, mers chinuit din cauza ultimelor operații estetice?!

O mare fană a operațiilor estetice, Loredana Chivu a apelat recent la alte intervenții, pentru a se tuna și mai mult. Blondina și-a schimbat implanturile mamare, alegând unele mult mai mari, dar și-a făcut chiar și o liposucție, pentru a avea talia mai subțire.

Probabil intervențiile mult prea recente au dus la apariția durerilor și la mersul mai greoi al vedetei care nu s-a lăsat așa, cu una, cu două și nu a renunțat la distracția de pe litoral.

Deși a fost pusă la zid de foarte multe ori din cauza faptului că ar fi exagerat cu operațiile estetice, de tot atâtea ori, Loredana Chivu a arătat că nu-i pasă de părerile celorlalți.

Loredana Chivu nu a ratat distracția, chiar dacă nu a fost în cea mai bună formă

Loredana ar fi avut dureri groaznice

Imediat după intervențiile estetice, Loredana Chivu s-a confesat fanilor săi din mediul online și le-a mărturisit că a îndurat dureri cumplite.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia blonda imediat după operații.

Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună, pentru că avea dureri groaznice.

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana pe Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.