După trei luni petrecute departe de țară, Monica Tatoiu s-a întors în România. Cât a costat vacanța prelungită

Publicat: 07/07/2020 | 16:17

După trei luni petrecute departe de țară, Monica Tatoiu s-a întors în România. Femeia de afaceri a dezvăluit cât a costat vacanța prelungită în care a fost împreună cu soțul.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat. Cei doi au decis să viziteze mai multe țari, printre care și Austria. Vacanța lor, însă, a durat trei luni, în contextul pandemiei de coronavirus.

De altfel, a fost primul an în care și-a petrecut ziua de naștere în Austria, după ce în ultimii cincisprezece si-a sărbătorit ziua de naștere în Franța. Monica Tatoiu a dezvăluit și cât a cheltuit în cele trei luni de vacanță prelungită. (CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU (EX-MANDINGA) ȘI-A IEȘIT DIN „RITM” DUPĂ SURVIVOR. TALIA DE VIESPE A DISPĂRUT…)

”Am fost eu cu Tatoiu, după 36 de ani de căsnicie. Noroc că aveam două camere. Eu dormeam într-o cameră, el în altă cameră. Am dat cu mătura, am spălat pe jos, Am gătit, eu care nu am gătit de douăzeci de ani. Cam cât cinci pensii de ale mele, cu contributivitate, am cheltuit”, a  declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a făcut avere din comercializarea produselor cosmetice, la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, apoi s-a gândit că este momentul să se implice în politică. Iar toată lumea s-a tot întrebat de-a lungul timpului ce pensie are Monica Tatoiu. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la ea! (VEZI ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

„Am o pensie de 10.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănânc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei.

Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă. Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.