Acasă » Exclusiv » DURERE DE MAMĂ! Roxana Ciuhulescu și-a operat copilul cu banii strânși din mila oamenilor, desi tatăl fetiței este milionar: “Nici nu a vrut să audă, a zis că…”

DURERE DE MAMĂ! Roxana Ciuhulescu și-a operat copilul cu banii strânși din mila oamenilor, desi tatăl fetiței este milionar: “Nici nu a vrut să audă, a zis că…”

De: Ana Maria Păsat 25/08/2023 | 17:25

Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente cumplite după ce fiica sa, Ana, a fost operată de urgență, la coloană. În caz contrar, copila, care avea dureri îngrozitoare, risca să i se perforeze organele interne. Vedeta s-a internat cu fiica sa, și vor sta în spital opt zile. În toată această perioadă, tatăl micuței paciente, Mihai Ivănescu, nu a trecut să-și vadă copila. Mai mult, acesta a refuzat să plătească costurile intervenției, care s-au ridicat la 21.500 de euro. CANCAN.RO are toate amănuntele despre starea de sănătate a Anei Cleopatra.

Roxana Ciuhulescu se află internată de câteva zile la spitalul Monza, împreună cu fiica sa, în vârstă de 15 ani. Copila, care purta un corset special, iar în ultimul timp avea dureri îngrozitoare, a fost operată de urgență, la coloană, din cauza unui diagnostic înfiorător, care-i putea pune în pericol viața.

Roxana Ciuhulescu, pe patul de spital alături de fiica sa, operată de urgență la coloană

„Suntem internate și vom rămâne în spital opt zile. Sunt cu ea aici și voi sta cu ea toată perioada, până marți, când va fi externată. Este copilașul meu și are nevoie de mama ei.

În urmă cu trei ani, în 2020, fiica mea a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, dar problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă, care a evoluat de la 34 la 64 de grade. Viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol, iar intervenția chirugicală, care a durat 9 ore, a fost absolut necesară.

În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile.

În plus, Ana și-a dorit enorm operația, nu mai suporta corsetul. I-au ajuns doi ani de purtat zi si noapte”, a declarat Roxana Ciuhulescu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: ÎN CE A INVESTIT ROXANA CIUHULESCU BANII PE CARE I-A ÎNCASAT LA „SURVIVOR”: „ÎN SFÂRȘIT”)

I-au fost montate două tije, prinse cu 22 de șuruburi

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România ne-a mai spus că fiica sa a reșit să facă ieri primii pași, după intervenția chirugicală pe care a suferit-o, în urma căreia i s-au montat două tije, prinse cu 22 de șuruburi:

„Operația Anei a fost făcută de medicul Alexandru Thiery, unul din cei mai buni medici în chirurgie spinală de copii din Europa și a fost realizată la spitalul Monza. Medicul s-a folosit de cea mai înaltă chirurgie robotizată, Mazor. Cu o precizie de 99,9%. I-au fost montate două tije prinse cu 22 șuruburi. O curbură a coloanei de 64 grade a fost dusă la 0. Era vorba de o coloană în S, cu 64 grade sus, 40 jos. Copilul avea de o lună și dureri de coaste, dormea foarte prost, respira dificil, motiv pentru care s-a intervenit în regim de urgență.

Cea mai mare susținere am avut-o de la dl Vlad Plăcintă, directorul asociației Salvează o inimă. A fost o campanie realizată de ei și cu ajutorul oamenilor, am reușit s-o aduc pe Ana la operație. Am o profundă recunoștință pentru acești OAMENI, le mulțumesc din inimă și mă rog pentru ei.

Când nu credeam că am de unde să susțin costurile operației, a apărut acest înger, Vlad Plăcintă. Nu l-am întâlnit niciodată, doar la telefon ne-am auzit. Intervenția chirugicală a fost achitată integral, de asociație.

Acum Ana e din ce în ce mai bine, de ieri a început să facă și primii pași. I-au fost scoase tubul de dren și sonda urinară”.

(VEZI ȘI: ROXANA CIUHULESCU, DE URGENȚĂ LA SPITAL. CE A PĂȚIT FOSTA PREZENTATOARE TV)

„Când i-am zis că operația ne costă 21.500 de euro, nici nu a vrut să audă

Cu durere în suflet, Roxana Ciuhulescu nu ne-a ascuns fraptul că tatăl fiicei sale, Mihai Ivănescu, de care a divorțat după o căsnicie ce a durat zece ani, nu a trecut nici măcar un minut, pe la spital. Mai mult, deși e milionar, acesta a refuzat să-i plătească intervenția chirugicală fiicei sale, care costa în jur de 22.000 de euro:

„ I-am zis că operația ne costă 21.500 de euro, plus alte cheltuieli cu analizele (RMN, ecografii, etc). Nu a vrut să audă de operație, a zis că el o duce la nu știu ce clinică să-i facă corset. Păi fetița purta corset de 2 ani! N-a venit nici la spital. I-a dat doar un mesaj. Și nici nu va veni. Că nu vrea. Nu-l împiedica nimeni să vină s-o vadă sau să-i trimită măcar un buchet de flori. Altceva nu mai comentez. E alegerea lui.

A fost vizitată de câteva prietene. Dar și frățiorul a fost la ea. Silviu (n.r. actualul soț al Roxanei) e aproape în permanență cu noi, a fost pilonul meu cât Ana a fost în operație”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...