E incredibil în ce a investit banii de la Gigi Becali

Publicat: 26/05/2018 | 22:51

Șase ani a jucat Florentin Dumitru la Steaua, iar Gigi Becali a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lui. (Console si accesorii gaming) Fostul fundaș dreapta, acum în vârstă de 41 de ani, și-a făcut mereu treaba în teren, fiind, de altfel, unul dintre cei mai serioși jucători care au pășit pe gazonul din Ghencea. Timpul fotbalului jucat a trecut și pentru el!  CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat cu ce se ocupă acum fostul fundaș.

Florentin Dumitru s-a retras de pe gazon în 2012, de la Petrolul, după ce a făcut timp de șase ani istorie în Ghencea, la Steaua, 2000-2006. Dar nu a îmbrățișat o meserie care să aibă legătură cu ceea ce făcuse el până atunci! Dumitru este pasionat de… porumbei. Un adevărat columbofil, după cum chiar el spune. ”Eu am avut porumbei non-stop! De mic! E o chestie… ”, dezvăluie fostul fundaș dreapta, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. (CITEȘTE ȘI: ”CĂPITANUL” FCSB-UL ARE DOUĂ SURORI CARE…)

Publicată de Florentin Dumitru pe 10 Mai 2018

De fix un an, Florentin Dumitru a intrat în afaceri în această branșă. Și-a construit un columbodrom, vopsit în culorile roș-albatre, ale Stelei pentru care el a vărsat sudoare pe teren. ”Știi cum e columbodromul? Înseamnă că porumbeii sunt trimiși la mine de proprietar. Iar de la mine se fac concursurile. Ei sunt învățați la mine. Toate concursurile se fac de la mine. Acum am în jur de 180 de porumbei. (Promotiile zilei la monitoare)

Cam asta e regula, după patru concursuri, se predă locul 1. Apoi, se face o licitație pentru porumbeii care câștigă”, spune Florentin. (VEZI AICI: CUM L-AM FILMAT PE FOTBALISTUL UMILIT DE GIGI BECALI ÎN ZIUA ÎN CARE FCSB A PIERDUT TITLUL)

”E ca la fotbal, ai un lot pe care-l manageriezi. Îi bagi în concurs, care iese locul 1… Eu nu am acum porumbei. Eu sunt Federația, eu organizez, nu am cum să am în concurs porumbei”, mai povestește fostul stelist.

”Columbodromul l-am construit acum un an. Prin mai. Am avut apoi primul lot de porumbei, iar anul ăsta va fi al doilea. Nu e vorba de cât costă. Nu am investit mult în cotețul ăsta. Pentru că terenul e cumpărat de mine, în urmă cu mulți ani. E un proiect mai mare aici, și cu teren de fotbal…

Problema este acum că nu s-au strâns mulți porumbei. Pe la mijlocul lunii iunie o să vedem. O să-i am. Columbodromul este în Giurgiu, la Palanca, la kilometrul 30”, a dezvăluit Florentin Dumitru, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. (NU RATA, AICI: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA LUI GIGI BECALI!)

Florentin Dumitru: ”Țin cu ambele echipe!”

Florentin Dumitru nu uită culorile unde a jucat. De altfel, columbodromul este vopsit în roșu și albastru, culorile Stelei.

”Am făcut-o pentru clubul unde am jucat, care mi-a rămas în suflet. Eu mă bucur pentru ambele echipe, Steaua și FCSB. N-am nicio treabă cu scandalurile pe care le văd acum între acestea. Nu am vreun parti-pris cu cineva. Că e Gigi Becali, că e Armata… Important este să aibă suporteri”, a încheiat Florentin Dumitru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)