”Căpitanul” FCSB-ul are două surori care…

Publicat: 25/05/2018 | 23:03

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, povestea necunoscută a lui Florin Tănase, fotbalistul “înfiat” de Gigi Becali. Căpitanul FCSB-ului este un familist convins și făcut lucruri remarcabile pentru cele două surori pe care le are. Gesturile sale au ajuns la urechile latifundiarului din Pipera, iar atacantul a devenit feblețea sa. (Promotiile zilei la monitoare)

În octombrie 2017, Gigi Becali a decis să-i ia banderola lui Denis Alibec, iar noul lider din teren a devenit Florin Tănase. Un fotbalist pe care latifundiarul din Pipera îl apreciază enorm. Și pe care s-a ferit, de fiecare dată, să-l critice în public. I-a ținut mereu partea și i-a dat, în continuare, credit, deși pe final de sezon nu a avut evoluții convingătoare. (VEZI AICI: EA ESTE BUNĂCIUNEA CARE I-A ÎNMUIAT GENUNCHII ”CĂPITANULUI” FCSB-ULUI!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat motivele pentru care Florin Tănase este fotbalistul preferat al lui Gigi Becali din lotul FCSB-ului. Conform unor surse bine informate, patronul roș-albaștrilor a aflat că atacantul are un suflet mare și că nu a uitat de unde a plecat. Și, foarte important, își ajută, constant, familia.

Originar din Găești, județul Dâmbovița, Florin Tănase provine dintr-o familie de rând, cu părinți muncitori, care au trudit din greu pentru a le asigura copiilor un viitor. Atacantul are două surori, Dana și Cristina, ambele absolvente ale Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, din București. În prezent, rudele de sânge ale fotbalistului fac rezidențiatul. (NU RATA: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA PATRONULUI!)

Florin Tănase a făcut un gest remarcabil cu prima de instalare și cel dintâi salariu pe care le-a încasat de la FCSB. Le-a achiziționat surorilor sale câte un apartament în Capitală, în zone liniștite. În plus, căpitanul roș-albaștrilor le-a plătit facultatea și s-a asigurat că nu le lipsește absolut nimic cât timp sunt studente. Le-a transmis că banii nu reprezintă o problemă și că trebuie să se concentreze doar asupra studiilor. (Super oferte la accesorii gaming)

Gigi Becali îl mai apreciază pe Florin Tănase pentru că acesta are o viață extrasportivă calculată. Fumează, într-adevăr, dar nu “pufăie” mai mult de trei țigarete pe zi. Patronul FCSB-ului este conștient că atacantul mai mult se prostește și este ferm convins că fostul jucător al Viitorului va renunța la acest viciu. (VEZI ȘI: GIGI BECALI L-A DESCOPERIT LA UN GRĂTAR PE FOTBALISTUL DE 100 MILIOANE €!)

Gigi Becali i-a fixat clauză de 30 milioane de euro

Florin Tănase a semnat cu FCSB, în august 2016. Nu mai puțin de 1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali în schimbul actualului căpitan al roș-albaștrilor. “I-am oferit 10.000 pe lună, pe cinci ani. Din anul trei îi cresc la 13.000, pentru ca în ultimul an să aibă 15.000 de euro. I-am fixat clauză de 30 de milioane de euro, spunea Gigi Becali în urmă cu aproape doi ani. (CITEȘTE ȘI: UNDE L-AM POZAT PE „BRILIANTUL” STELEI ÎNAINTE DE REUNIRE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...