Gigi Becali l-a descoperit la un grătar pe fotbalistul de 100 milioane €!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 23:25

E absolut fabulos cum s-a realizat un transfer de cinci stele, la FCSB. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Gigi Becali l-a descoperit pe Florin Tănase în timpul unui grătar, la Ovidiu, în perioada când lucra la Academia Gheorghe Hagi. Atacantul l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor la un antrenament, iar milionarul a decis, pe loc, să-l aducă la echipa pe care o patronează.

Pentru a mai elimina din zilele de detenție, Gigi Becali a fost angajat, pentru o perioadă, la școala de fotbal pe care o conduce Gică Hagi, nașul său. Că a lucrat acolo este mult spus. În realitate, latifundiarul din Pipera a dus o viață perfectă din toate punctele de vedere. A avut tot ce și-a dorit la dispoziție și nu i-a lipsit nimic. (VEZI ȘI: ANTRENORUL I-A PRINS FUMÂND PE FCSB-IŞTII COMAN, TĂNASE & BENZAR!)

Gigi Becali obișnuia, ocazional, să mai organizeze câte un grătar la “locul de muncă”. Într-o zi, s-a nimerit ca festinul să aibă loc în același timp cu un antrenament al Viitorului. În timp ce se delecta cu delicioasele preparate, patronul FCSB-ului mai arunca și câte un ochi către ședința de pregătire condusă de Gheorghe Hagi. Florin Tănase i-a atras, imediat, atenția.

“Gigi Becali a organizat un grătar, iar Florin Tănase i-a sărit imediat în ochi. Tocmai scosese și el capul în fotbalul mare. La antrenamentul la care a asistat și Gigi, Florin a făcut mai multe faze senzaționale. A și marcat goluri, s-a văzut de pe atunci că o să ajungă fotbalist. Reacția lui Gigi a fost următoarea: «Cine este puștiul ăsta? Ăsta e valoare mare. Îl iau la Steaua. O să iau multe milioane pe el». Atunci, la grătar, Gigi l-a văzut pentru prima dată pe Tănase”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană apropiată de patronul FCSB-ului.

Și, după aproximativ doi ani, Gigi Becali l-a transferat pe Florin Tănase la FCSB. Când atacantul era, deja, o certitudine. A plătit în schimbul fotbalistului 1,5 milioane de euro. De altfel, după ce a transferat cei mai buni jucători ai Viitorului, latifundiarul din Pipera a afirmat că nașul său “lucrează” pentru el, crescând jucătorii de la academie. „În 10 vieți nu o să știu fotbal ca el. Dar eu stau liniștit, Gică lucrează pentru mine. N-am nicio treabă, el face fotbaliști, eu îi iau”, a declarat Gigi Becali. (NU RATA: IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR CU BOMBA-SEXY A LUI FLORIN TĂNASE )

În vara anului 2017, Gigi Becali a transferat trei fotbaliști de la Viitorul: Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman. Pentru cele trei mutări, FCSB a plătit Viitorului o sumă totală de 2,7 milioane de euro. În total, Becali a cumpărat șase jucători de la Viitorul, în valoare de 5,1 milioane de euro. Primul a fost Gabi Iancu, în 2012, pentru 500.000 de euro, urmat de Alin Toșca, în 2014, pentru 400.000 de euro. În 2016, FCSB l-a adus pe Florin Tănase, pentru 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali, clauze incredibile pentru fotbaliștii FCSB-ului

Înainte de partida decisivă din “dubla” 16-imilor Europa League dintre Lazio şi FCSB, presa din Italia și-a amintit de transferul ratat în Serie A al lui Florin Tănase. Jurnaliștii s-au declarat șocați când au aflat ce clauze de reziliere au fotbaliștii lui Gigi Becali. www.lazionews.eu a anunțat Lazio s-a interesat de serviciile atacantului chiar înaintea unor preliminarii din Liga Campionilor. Dar, într-un final, italienii l-au ales pe Ricardo Kishna. (CITEȘTE ȘI:  FOTBALIȘTII DE 150 MILIOANE € AI LUI GIGI BECALI, LA CAZINOU PÂNĂ LA 7 DIMINEAȚA!)

„Este foarte apreciat la echipă şi şi-a pus deja amprenta asupra jocului. Florin Tănase are acum o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro”, au notat italienii.

Alt fotbalist care a atras privirile a fost Dragoş Nedelcu. Italienii au scris că mijlocaşul central a fost dorit de Sampdoria, dar clauza de 50 de milioane de euro a fost imposibil de achitat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...