Ștefan Bănică și Horia Brenciu, OUT de la Antena 1. Tocmai s-au confirmat zvonurile

Publicat: 28/02/2019 | 18:25

În urmă cu cinci zile, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a anunțat, în exclusivitate, că șefii de la Antena 1 au decis să renunțe la mega-showul ”X-Factor” (TOATĂ POVESTEA AICI)!

Acum a venit și confirmarea! Este oficial, celebra emisiune nu va mai putea fi văzută pe micul ecran, în țara noastră.

“Postul Antena 1 a precizat că deține în continuare contractul pentru show, dar că nu se poate spune dacă emisiunea va mai continua cu un nou sezon în acest an, anunță paginademedia.ro.

Delia, Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu și Carla’s Dreams au fost jurații emisiunii în ultimul sezon. Doar artista va mai continua, însă, la Antena 1, unde este jurată la iUmor.

Totul despre “X-Factor”

Emisiunea concurs intitulată “X-Factor” a fost este realizată de societatea Antena TV Group S.A. Este show-ul de televiziune care înregistrează cel mai mare succes internațional. Este difuzată într-un număr foarte mare de țări, atrăgând o audiență ce însumează milioane de telespectatori pe întreaga planetă. Este primul concurs de gen în care pot participa atât soliști, cât și interpreți care cântă în duet, ori grupuri.

În România, emisiunea concurs“X-Factor” a fost difuzată prin intermediul postului de televiziune Antena 1. Anul trecut s-a încheiat cel de-al 8-lea sezon. Care va fi și ultimul! Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Delia Matache și Carla’s Dreams au fost jurații cu care a început cel din urmă sezon al show-ului de televiziune.

Câștigătorii “X-Factor” România (2011 – 2018): Andrei Leonte (sezonul 1), Tudor Turcu (sezonul 2), Florin Ristei (sezonul 3), Adina Răducan (sezonul 4), Florin Răduță (sezonul 5), Olga Verbițchi (sezonul 6), Jeremy Ragsdale (sezonul 7), Bella Santiago (sezonul 8).

Citește și...