E oficial! Smiley a convins-o pe Gina Pistol să…

Autor: Andreea Negoiță
Publicat: 22/03/2018 | 11:01

Iritată de faptul că iubitul său a flirtat cu Ana Baniciu, Gina Pistol ar fi decis să îi dea o lecție lui Smiley, alegând să pună distanță între ei. Speriat, însă, că ar putea să o piardă pe blondină, cântărețul ar fi hotărât, la rândul lui, să facă un pas important în relație, cerându-i iubitei lui să se mute împreună. (VEZI ȘI: GINA ȘI SMILEY, PRIMA APARIȚIE DUPĂ CE S-A AFLAT DESPRE MESAJELE DINTRE ARTIST ȘI ANA BANICIU)

În urmă cu o lună, Cancan.ro, site-ul nr. 1 în România, a prezentat pe larg schimbul de mesaje dintre Smiley și Ana, fiica lui Mircea Baniciu. Deși are o relație de mai bine de șase luni cu Gina Pistol, artistul nu s-a dat în lături de la „tatonări” cu actrița cunoscută publicului larg și sub apelativul “Funduleț”. Deși niciunul dintre cele trei personaje nu a dorit să facă declarații foarte clare pe marginea acestui subiect, cele două femei din viața lui Smiley nu s-au putut abține și, timp de câteva zile, și-au transmis săgeți pline de subînțeles prin intermediul canalelor de socializare.

Deși, la vedere, a lăsat să se înțeleagă că nimic nu ar putea interveni în relația dintre ea și Smiley, Gina ar fi fost de-a dreptul scandalizată de faptul că iubitul ei a îndrăznit să flirteze cu o altă femeie, mai ales cu o persoană publică. În ciuda faptului că artistul i-a jurat că nu ar înșela-o, co-prezentatoarea show-ului “Chefi la cuțite” ar fi decis să pună puțină distanță între ea și Smiley.

Văzând că supărarea Ginei este mult mai serioasă decât anticipase, Smiley și-ar fi luat inima în dinți și ar fi decis să ducă relația la un alt nivel. Astfel, el i-ar fi cerut frumoasei blondine să se mute la el.

”Ei chiar se iubesc și nu este o iubire adolescentină, ci foarte matură, așezată. Da, Gina s-a mutat la Smiley și sunt mai uniți ca niciodată. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arăta ei că are intenții cât se poate de serioase. După episodul cu Ana Baniciu, sunt convins că Smiley nu are ochi decât pentru Gina, a declarat un apropiat al artistului, pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 în România.

A negat flirtul și nu prea!

În timp ce cântărețul și Gina s-au abținut de la declarații despre micul “derapaj” al artistului, Ana Baniciu a vorbit pe seama subiectului. A încercat să se scuze subtil, însă nu a negat, în mod clar, flirtul cu Smiley. „Oamenii care mă cunosc știu ce ce fel de om sunt. Minciuni s-au scris şi se scriu despre mine”, spunea, la un moment dat, vedeta. (NU RATA, AICI: PICTORIAL PROVOCATOR AL ANEI BANICIU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...