E uluitor unde și cum a fost fotografiată Gabriela Firea! Nimănui nu i-a venit să creadă… + prima reacție a Primarului General

Publicat: 25/09/2019 | 15:22

Gabriela Firea este, într-adevăr, un primar implicat. Decisă să le aducă bucureștenilor confortul mult visat în mijloacele de transport în comun, a făcut o călătorie și cu tramvaiul 21, unde s-a comportat ca un cetățean de rând. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, dar și prima reacție a edilului după plimbarea pe ruta Sfântu Gheorghe – Pasaj Colentina.

Nu mai puțin de două luni a fost suspendată circulaţia tramvaielor pe linia 41 pentru efectuarea lucrărilor la Podul Ciurel, Podul Grant și stația de metrou din Drumul Taberei. Pe 1 septembrie, mijlocul de transport urban în comun a revenit însă pe șine, iar locuitorii din Capitală au răsuflat ușurați.

(VEZI AICI: GABRIELA FIREA S-A PLIMBAT CU TRAMVAIUL 41: ”AȘA CUM AM PROMIS…)

Plimbări pe două trasee aglomerate

Mulțumită a fost, cu siguranță, și Gabriela Firea, care, pe 4 septembrie, a călătorit cu tramvaiul 41 și a discutat cu călătorii. Amabilă, le-a răspuns la fiecare întrebare și le-a promis că va face tot posibilul ca bucureștenii să aibă confortul necesar atunci când urcă într-un mijloc al STB.

Nu doar linia tramvaiului 41 reprezintă o prioritate pentru actualul edil al Capitalei, ci și celelalte trasee. Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de colecție cu Gabriela Firea, în timp ce se afla, din nou, într-un mijloc de transport în comun.

Primarul Capitalei a ales, de această dată, să meargă cu tramvaiul 21, care circulă pe traseul Piața Sfântu Gheorghe – Pasaj Colentina. Așa cum se poate observa din imagini, Gabriela Firea nu a fost flancată de bodyguarzi și s-a comportat ca un cetățean de rând, lucru pentru care merită toată aprecierea.

(CITEȘTE ȘI: GABRIELA FIREA, DESPRE VINIETA ÎN CAPITALĂ: ”ÎN OCTOMBRIE VOI VENI CU ACEST PROIECT ÎMBUNĂTĂȚIT”)

Gabriela Firea: “Suntem în licitație, ne dorim tramvaie noi în București!”

Gabriela Firea s-a așezat, la un moment dat, pe un scaun și a privit pe geam. Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență și a fost super-discretă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a sunat-o pe doamna Primar General și a întrebat-o dacă fotografiile sunt recente sau mai vechi. În continuare, vă prezentăm, în exclusivitate, ce ne-a răspuns.

Pozele sunt de dată recentă… am vrut să verific fără niciun fel de avertizare prealabilă care sunt condițiile în care circulă călătorii cu tramvaiul pe linia 21, dacă este sau nu curățenie, cât durează călătoria.

Am constatat și personal că, după instalarea gardurilor care delimitează șina de restul carosabilului, tramvaiul circulă fără să mai fie împiedicat de blocajele din trafic. Ne dorim cât mai rapid tramvaie noi în București. Suntem în licitație. Nu s-au mai cumpărat tramvaie în Capitală din 1974, adică de 45 de ani!!!”, a spus Gabriela Firea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriela Firea vede Bucureștiul și din tramvaiul 21

Concluzia ar fi că primarul Capitalei se interesează îndeaproape de modul în care circulă bucureștenii cu tramvaiele, autobuzele și troleibuzele STB și caută să îmbunătățească, pe cât posibil, condițiile de călătorie.

(NU RATA: GABRIELA FIREA, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE AVOCATUL POPORULUI A CERUT ATACAREA HOTĂRÂRII PRIVIND RIDICAREA MAȘINILOR ÎN CAPITALĂ)

Iar faptul că, deja, Primăria Capitalei se află în licitație pentru achiziționarea unor tramvaie de ultimă generație este, în mod evident, și meritul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...