Ea este noua MISS Universe la culturism! Cât se antrenează în fiecare zi și ce dietă ține olteanca din Calafat

Publicat: 24/11/2019 | 22:19

Maria Alexandra Lara Popa, o frumoasă olteancă originară din Calafat-Dolj, a devenit noua Miss Universe 2019 la culturism! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea ei fabuloasă. (VEZI ȘI: O OLTEANCĂ ESTE NOUA CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA CULTURISM ȘI FITNESS)

„Ghici cine este Miss Universe 2019? Marco Addis… am reușit la Culturism natural INBA (International Natural Bodybuilding Association) PNBA (Professional Natural Bodybuilding Association) 2019 Los Angeles”, a postat tânăra pe pagina de socializare, la începutul lui noiembrie, când şi-a anunţat marea victorie.

Trei luni de antrenamente și dietă

Olteanca a impresionat o lume întreagă cu formele sale

Maria spune că s-a pregătit foarte mult pentru această competiţie.

„Aşteptam competiția asta, încă de anul trecut, o aveam ca obiectiv. După competiția pe care am avut-o în Grecia, World Championships, în iunie, am avut pauză două luni, apoi am început pregătirea pentru Natural Universe, Los Angeles! Au urmat trei luni de antrenamente şi dietă zi de zi! În octombrie, am ajuns la trei antrenamente pe zi, şi dietă proteică, totul calculat…”, a povestit campioana. (NU RATA: EL ESTE PRIMARUL CULTURIST! ȘI-A AMENAJAT SALĂ DE FORȚĂ ÎN PODUL CASEI ȘI…)

„A meritat fiecare picătură de sudoare”

Sportiva este o admiratoare a Craiovei Maxima

Olteanca a rememorat parcursul de succes din America.

“Extrem de greu, dar și extrem de frumos, având în vedere faptul că am participat la cinci categorii, am luat patru medalii de aur și una de argint şi titlul de Miss Universe 2019! A meritat fiecare picătură de sudoare şi orice sacrificiu pe care l-am făcut! Precum toate competițiile la care am participat, înseamnă foarte mult, având în vedere faptul că sunt propriul meu proiect…”, a mai spus Maria.

Antrenorul ei este… Mr. Universe

Sportiva a explicat că satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât aceeași competiție a fost câștigată și de antrenorul său, în urmă cu șapte ani.

“Viața de concurent şi de practicant al culturismului este mult mai mult decât ceea ce pare … Să mă întorc la Miss Universe era competiția care îmi lipsea din palmares şi era competiția pe care Marco Addis, Mr. Peak, instructorul meu, a câștigat-o în 2012 …. Miss Universe, antrenată de mister Universe”, a arătat Maria. (CITEȘTE AICI: O ROMÂNCĂ L-A ÎNNEBUNIT PE ”HERCULE” AL AMERICII! IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU MONICA & FAIMOSUL MR. UNIVERSE)

Ia o pauză de sărbători

Sportiva a încheiat anul competițional cu participarea la Natural Olympia, din Las Vegas, unde a câștigat alte patru medalii, una de argint și trei de bronz. Zilele trecute, Maria a postat pe Facebook o fotografie cu bicicleta de antrenament, pe post de… cuier.

Bicicleta de antrenament a devenit cuier pentru o scurtă perioadă

“De când așteptam momentul ăsta…“, a scris sportiva, care va lua, în sfârșit, o pauză, până după sărbători. (NU RATA: JUCĂTOARELE DE OINĂ DIN INIMA BĂRĂGANULUI)

O poveste de succes

Maria Lara Alexandra Popa are 32 de ani şi este din Calafat. A plecat din ţară în urmă cu cinci ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi în România: a mers la sală. Lara îşi dorea să participe la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. L-a cunoscut astfel pe Marco Addis, triplu campion mondial.

Cu un an în urmă, românca a reușit performanța de a câștiga cinci dintre cele mai importante premii, în două competiții desfășurate în America, una în California, iar cealaltă în Las Vegas. Lara a obținut astfel Cupa Lumii la culturism şi fitness, precum și o medalie de argint, una de bronz și două carduri Pro. (VEZI ȘI: JUCĂTORII UNEI ECHIPE DIN DOLJ COLINDĂ PRIN SAT CA SĂ STRÂNGĂ BANI PENTRU ECHIPAMENT)