O româncă l-a înnebunit pe ”Hercule” al Americii! Imagini în premieră cu Monica & faimosul Mr. Universe

Publicat: 08/06/2019 | 23:13

O româncă, multiplă campioană la concursurile de fitness din străinătate, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de „Hercule” al Americii, un actor celebru și pasionat de culturism. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Atât de pasionat, încât a fost numit, într-o perioadă, ”cel mai puternic om din lume”! Nici nu e de mirare, având în vedere palmaresul impresionant al lui Mike O’Hearn: ca și Arnold Schwarzenegger, deține patru titluri de Mr. Universe și a fost votat de industria de fitness între primii 12 culturiști ai tuturor timpurilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă oferă imagini în premieră și detalii senzaționale despre relația neștiută dintre Monica Mureșan și Mike O’Hearn.

În România, prea puțină lume a auzit de Monica Mureșan, însă peste Ocean numele ei s-a făcut remarcat de multă vreme. Plecată din România pe când avea doar 18 ani, ea s-a mutat cu familia în New York fără prea multe perspective de început.

Pentru că era (și este) foarte pasionată de sport, s-a angajat ca instructor de fitness, doar că banii nu erau suficienți pentru toate nevoile ei, așa că, mai târziu, a ajuns să lucreze pe post de chelneriță într-un restaurant. (Cel mai bine platit job din București)

Vedetă la ”American Gladiators”

Local pe care, mai târziu, românca a reușit să-l cumpere! În aceeași perioadă, i s-a oferit ocazia de a fi redactor-șef al unei publicații dedicate pasionaților de fitness, celebră în America, ”Muscle & Fitness Hers”. Astfel că ziua o petrecea la redacție, iar noaptea administra localul. Cu alte cuvinte, Monica a muncit foarte mult, și a avut multe joburi, pentru a ajunge unde este astăzi: multiplă campioană la concursuri de fitness! (CITEȘTE ȘI:  SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII

Cea mai frumoasă perioadă din viața ei a început atunci când a cunoscut un american cu aceleași pasiuni ca ale ei, însă mult mai celebru! Este vorba despre actorul Mike O’Hearn. Considerat unul dintre cei mai puternici oameni din lume, fapt atestat la mai multe competiții de forță din care a ieșit învingător, în Statele Unite el este cunoscut mai ales datorită rolurilor pe care le-a avut până acum, din producții precum ”American Gladiators” sau ”Battle Dome”. Ca și Arnold Schwarzenegger, Mike deține patru titluri de Mr. Universe și a fost votat de industria de fitness între primii 12 culturiști ai tuturor timpurilor. Vă vine să credeți, sau nu, „Hercule” al Americii are 50 de ani, însă vârsta nu i se vede nici pe departe, datorită unui stil de viață extrem de sănătos.

(NU RATA, AICI: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

Iar același lucru putem să-l spunem și despre Mona, care, la 43 de ani, arată incredibil de bine… și de tânără. Unde mai pui că cei doi au devenit părinții unui băiețel în luna martie a acestui an!

Mona și Mike sunt părinții unui băiețel

Monica Mureșan, antrenoare de campioni

Monica Mureșan Sas (n. 7 august 1967) este Maestru Emerit al sportului în culturism 2003, Antrenor Emerit din 2009, iar în 2006 a primit carnetul de Arbitru Internațional.

Ca antrenor, a pregătit-o pe Campioana Mondială absolută la fitness, Laura Cupșa, care a câștigat în 2010, la categoria junioare. În 2005 l-a antrenat și pe românul Ionuț Man, care a câștigat, de asemenea, tot la juniori.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...